Etihad Airways opent nieuwe businessclasslounge

Etihad Airways heeft een nieuwe specifieke businessclasslounge geopend op de luchthaven van Abu Dhabi, de thuisbasis van de vliegmaatschappij. Businessclassklanten van de maatschappij kunnen er terecht voor de nieuwste ontspannings- en entertainmentfaciliteiten en voor eetmogelijkheden de klok rond.

De nieuwe businessclasslounge in Terminal 1 volgt op de opening in januari van een aparte nieuwe lounge voor klanten uit first class en is een onderdeel van een belangrijke herziening van het klantenonthaal van Etihad in de luchthaven van Abu Dhabi.

De lounges voor first en businessclass zijn drie keer groter dan de vorige premium lounge van Etihad en kunnen nu op elk moment tot 200 klanten de klok rond bedienen. Ze zijn gesitueerd op de eerste verdieping van de luchthaven.

Van alle gemakken voorzien

De nieuwe businessclasslounge heeft een “wi-fi”-zone, een bibliotheek, een ontspanningszone, een “well-being”-kuurruimte, een zaal met elektronische hightechspelletjes, een rooksalon en een galerij waarin de werken worden tentoongesteld van plaatselijke Arabische kunstenaars.

Klanten hebben de keuze uit fraaie dineerzones, een ontspanningslounge of het bureauachtige en met houten panelen ingedeelde businesscentrum dat is uitgerust met werkstations, internettoegang en ‘power points’ voor laptops.

Een specifieke “well-being”-zone biedt op maat gemaakte behandelingsruimtes waar klanten zich in een minikuuroord wanen en waar therapeuten gelaats-, voet- en beenmassages verzorgen.

Tal van elementen van de lounges van Terminal 1 zullen ook worden ondergebracht in de nieuwe premium lounges van Etihad in Terminal 3, die later dit jaar zullen worden geopend.

Over Etihad Airways

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten, met hoofdzetel in Abu Dhabi, de hoofdstad. Momenteel biedt Etihad vluchten aan naar 45 bestemmingen in het Midden-Oosten, Europa, Noord-Amerika, Afrika, Azië en Australië.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content