Toen een vriend van Kitty Mrache dakloos werd, bouwde de vrouw in allerijl een hutje in haar tuin. Dankzij de geringe omvang hoefde ze geen bouwaanvraag in te dienen en zou de vriend er gauw kunnen intrekken.

Airbnb
© Airbnb

Nadat de vriend in kwestie een nieuwe oplossing had gevonden, werd het huisje grondig onder handen genomen en van alle comfort voorzien. Nu is er een badkamer, een keukentje en plaats voor drie personen.

Airbnb
© Airbnb

Het hutje is een erg populaire bestemming geworden. Zo populair zelfs dat er een replica van staat in het hoofdkwartier van Airbnb. (EK)

Toen een vriend van Kitty Mrache dakloos werd, bouwde de vrouw in allerijl een hutje in haar tuin. Dankzij de geringe omvang hoefde ze geen bouwaanvraag in te dienen en zou de vriend er gauw kunnen intrekken. Nadat de vriend in kwestie een nieuwe oplossing had gevonden, werd het huisje grondig onder handen genomen en van alle comfort voorzien. Nu is er een badkamer, een keukentje en plaats voor drie personen. Het hutje is een erg populaire bestemming geworden. Zo populair zelfs dat er een replica van staat in het hoofdkwartier van Airbnb. (EK)