Op 16 december houdt touroperator KrisKras de Bazaar Mundial, een middag waarop ze het nieuwe reisaanbod en de werking van KrisKras uit de doeken doen.

Reisbegeleiders stellen de nieuwe reizen voor en beantwoorden vragen over hun reisprogramma. U kunt kijken naar fotovoorstellingen, proeven van wereldse hapjes, luisteren naar reisverhalen en wereldmuziek en uw reiservaringen met anderen delen.

Bent u goed geïnformeerd over een reis, dan kunt u zich op dezelfde dag - nog vóór anderen online kunnen inschrijven - aanmelden aan de hand van een unieke code. Wie niet aanwezig kan zijn, kan pas op 18 december inschrijven.

De informatiemiddag vindt plaats in de Zaal Zebrastraat in Gent op zondag 16 december tussen 14 en 18 uur. De toegang is gratis. (MS)

Op 16 december houdt touroperator KrisKras de Bazaar Mundial, een middag waarop ze het nieuwe reisaanbod en de werking van KrisKras uit de doeken doen. Reisbegeleiders stellen de nieuwe reizen voor en beantwoorden vragen over hun reisprogramma. U kunt kijken naar fotovoorstellingen, proeven van wereldse hapjes, luisteren naar reisverhalen en wereldmuziek en uw reiservaringen met anderen delen. Bent u goed geïnformeerd over een reis, dan kunt u zich op dezelfde dag - nog vóór anderen online kunnen inschrijven - aanmelden aan de hand van een unieke code. Wie niet aanwezig kan zijn, kan pas op 18 december inschrijven. De informatiemiddag vindt plaats in de Zaal Zebrastraat in Gent op zondag 16 december tussen 14 en 18 uur. De toegang is gratis. (MS)