De hond mag mee op reis

Belvilla heeft 6000 vakantiewoningen in haar aanbod waar ook huisdieren welkom zijn.

Volgens verhuurder van vakantiewoningen Belvilla neemt maar liefst 20% van de vakantiegangers een huisdier mee tijdens de herfstvakantie. Belvilla heeft binnen haar aanbod maar liefst 6000 vakantiewoningen waar ook een huisdier welkom is.

Huisdieren zijn niet zelden een probleem voor wie graag met vakantie gaat. Op veel plaatsen zijn honden niet welkom waardoor het aantal vakantiebestemmingen, in het bijzonder het aantal logiesmogelijkheden, aanzienlijk wordt beperkt.

Maar Belvilla biedt een leuke oplossing die hond en baasjes zullen verheugen. Niet alleen voor een korte break tijdens de mooie herfstmaanden of tijdens de herfstvakantie zelf, maar ook voor de wintersportvakantie zijn er zoveel mogelijkheden om een vakantiewoning te huren waar je de viervoeter kan meenemen. In ruim 1700 wintersportaccommodaties zijn huisdieren toegestaan.

Vakantie in Bellwald

Hieronder één voorbeeld uit het aanbod van Belvilla, typerend voor alle vakantiewoningen. De chalet Rotfuchs ligt op 1570 meter hoogte in het mooie bergdorp Bellwald. Het panorama op het Fieschertal en het Rhônedal is imponerend.

De chalet is een 400 jaar oude stal, verbouwd tot een vakantiewoning met alle comfort. Het huis ligt weg van de straat en je bereikt het via een 20 meter lang bergpadje. Er is een mooi terras, ideaal voor een ontbijt in de frisse ochtendlucht. In de woon/eetkamer staat een houtkachel waar je kan genieten van kaasfondue en raclette.

Zowel tijdens de winter als de zomer kan je er allerlei sportactiviteiten beoefenen. Er is een skilift op 10 minuten stappen en de skibus stopt op 50 meter. Het skigebied van Bellwald biedt mogelijkheden voor elke type skiër, voor groot en klein.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content