De 10 hotels met het mooiste uitzicht

1. Lapa Rios op de Osa Peninsula in Costa Rica. Uitzicht over een van de laatste tropische regenwouden in Centraal-Amerika.

2. Los Notros in Patagoni?, Argentini?. Uitzicht op de Perito Moreno gletsjer, een van de laatste nog groeiende gletsjers op aarde.

3. Wolvedans in het Namib Rand Nature Reserve in Namibi?. Gasten kijken vanuit hun kamer uit over de Numib Mountains, telkens veranderende zandduinen en grasvlakten.

4. Enchantment Resort and Mii amo Spa in Sedona, Arizona. Gasten die verblijven in Casita No. 31 hebben een prachtig uitzicht over de rode rotsen die Sedona omringen en het Coconino National Forest.

5. Oberoi Wildflower Hall middenin de bergen van de Himalaya in India. Dit hotel op 2.545 meter hoogte biedt een schitterend uitzicht over de besneeuwde bergtoppen van de Himalaya en de eindeloze bossen met cederbomen.

6. Jackson Lake Lodge in Jackson, Wyoming. Vanuit uw eigen cottage kijkt u uit over de Grand Tetons en de ‘Wyoming sky’.

7. Sheraton Iguazu bij de Iguazu watervallen in Argentini?. Dit hotel ligt vlakbij de wereldberoemde watervallen. Vier suites beschikken over een eigen balkon dat uitzicht biedt over het neerstortende water.

8. Dreams Luxury Suites in Santorini, Griekenland. Dit kleine resort met maar vier kamers hangt als het ware 300 meter boven de Egeïsche zee.

9. One & Only Reethi Rah op de Malediven. Het Reethi Rah resort biedt de gasten privebungalows op het strand of boven het water met een onvergetelijk uitzicht de Indische Oceaan.

10. Amanjiwo op Java in Indonesi?. Dit stenen hotel ligt middenin het oerwoud vlakbij de Borobodur, een monument uit de achtste eeuw van Boeddha.

Bron: Forbes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content