Het mozaïek heeft een oppervlakte van 250m2 en is geplant in verschillende kleuren tulpen. 2015 is het Van Gogh jaar. Dit moment wordt door Keukenhof aangegrepen om de beroemde Nederlandse kunstenaar te eren.

In de Walk of Fame staat de "Vincent van Gogh" tulp in bloei. De werken van Van Gogh vormen daarnaast een prachtige inspiratie voor de vele bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen. Nieuw in 2015 is een prachtige Selfie-tuin, geïnspireerd door de zelfportretten van van Gogh, maar in een modern jasje gestoken.

Het mozaïek heeft een oppervlakte van 250m2 en is geplant in verschillende kleuren tulpen. 2015 is het Van Gogh jaar. Dit moment wordt door Keukenhof aangegrepen om de beroemde Nederlandse kunstenaar te eren. In de Walk of Fame staat de "Vincent van Gogh" tulp in bloei. De werken van Van Gogh vormen daarnaast een prachtige inspiratie voor de vele bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen. Nieuw in 2015 is een prachtige Selfie-tuin, geïnspireerd door de zelfportretten van van Gogh, maar in een modern jasje gestoken.