De route loopt door Westerlo, Herselt, Laakdal, Meerhout en Geel en zet allerlei religieuze gebouwen in de kijker, zowel kleine veldkappelletjes als grote abdijen.

U krijgt ook de verhalen van zeven kleurrijke, historische en religieuze figuren te horen. Alle informatie over het traject ontvangt u via uw smartphone in de vorm van tekst, video- of audiomateriaal. Bovendien bevat de digitale route bijkomende informatie over nabijgelegen horecazaken.

Nog tot eind september kunt u de route gratis downloaden via de AbelLife-app, daarna betaalt u 1,79 euro. Voor wie minder vertrouwd is met de smartphone werd ook een brochure samengesteld. (AB)

Info: de brochure kost 2 euro en is verkrijgbaar bij de toeristische infokantoren in de Antwerpse Kempen of via AntwerpseKempen.be.

De route loopt door Westerlo, Herselt, Laakdal, Meerhout en Geel en zet allerlei religieuze gebouwen in de kijker, zowel kleine veldkappelletjes als grote abdijen. U krijgt ook de verhalen van zeven kleurrijke, historische en religieuze figuren te horen. Alle informatie over het traject ontvangt u via uw smartphone in de vorm van tekst, video- of audiomateriaal. Bovendien bevat de digitale route bijkomende informatie over nabijgelegen horecazaken. Nog tot eind september kunt u de route gratis downloaden via de AbelLife-app, daarna betaalt u 1,79 euro. Voor wie minder vertrouwd is met de smartphone werd ook een brochure samengesteld. (AB)