Dit gebeurt er wanneer je twee wereldsteden door elkaar mixt

Dit gebeurt er wanneer je twee wereldsteden door elkaar mixt
© Expedia

Wanneer je de Disney-film Big Hero 6 hebt gezien, ken je de stad San Fransokoyo: Japanse tempels met de Golden Gate Bridge op de achtergrond. Expedia vond hierin de inspiratie om te kijken welk resultaat je krijgt wanneer je veertien bekende wereldsteden als Sydney, Moskou, New York, Kaapstad en Rio de Janeiro door elkaar mengt en er zeven nieuwe steden van maakt.

Wie op zoek is naar een kortingscode of alle geldige kortingen bij Expedia, kan het Knack portaal raadplegen. De meest actuele aanbiedingen voor deze touroperator verschijnen daar online.

Rio Londoneiro © Expedia

Al het moois dat Londen te bieden heeft, maar dan onder een stralende zon en het beeld van Cristo Redentor dat vanaf de Suikerberg de stad in het oog houdt: dat is Rio Londoneiro.

Bang York © Expedia

De 'City that never sleeps' gecombineerd met zo'n vierhonderd boeddhistische tempels en Aziatische eettentjes.

Cape Roma © Expedia

Als Cape Roma zou bestaan, zou het ongetwijfeld de meest romantische stad ter wereld zijn. De schitterende palazzo's, klassieke bouwwerken en barokke fonteinen en kerken gelegen in de schaduw van de Tafelberg met heerlijke stranden om 's avonds een romantische wandeling te maken.

Sydnakech © Expedia

In Sydnakech vind je een unieke combinatie van moderne en traditionele architectuur: het iconische Opera House staat naast Arabische torens met gekleurde tegels.

Dubaris © Expedia

Dubaris zou de stad voor architectuurliefhebbers zijn. Van middeleeuwse bouwwerken tot de meest moderne gebouwen: je vindt ze er allemaal. Aan de ene kant van de Seine de Eiffeltoren en aan de andere kant de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Moscanbul © Expedia

Weinig steden zijn zo kleurrijk als Moscanbul: de bonte kleuren van de Kathedraal van de Voorbede van de Moeder Gods en het Rode Plein en de Blauwe Moskee staan er broederlijk naast elkaar.

Seoulhi © Expedia

In Seoulhi stap je zo van een wijk met futuristische archtectuur naar het oude deel met kleine winkeltjes en kraampjes waar het een drukte van jewelste is.