Nachtleven

Kreta, het grootste eiland van Griekenland, ontvangt jaarlijks duizenden toeristen van over de hele wereld. Het heeft dan ook een aangenaam klimaat, mooie stranden en vriendelijke bewoners. Vooral in Chersonissos en Malia, twee belangrijke toeristische plaatsen, valt heel wat te beleven, ook ’s nachts. Tot in de vroege uurtjes kunnen feestvierders zich uitleven in de vele bars en discotheken.

Chersonissos ligt aan de noordkust van Kreta. De talrijke restaurants, bars en terrasjes zorgen er voor het nodige vertier. In bepaalde cafés dansen lokale danseressen op livemuziek. The place to be is tegenwoordig de Matrix, een uitbundige club, waar knallende muziek de klanten helemaal in de juiste sfeer brengt.

Wie op de dansvloer honger heeft gekregen, kan een hapje eten in de Porto Greco. In dit gezellige restaurantje met zeer vriendelijke bediening krijg je echt een vakantiegevoel.

In Malia is het uitgaansleven vooral gericht op de Engelse jeugd. Wie houdt van rust en stilte, kan er echter beter niet te lang blijven hangen. Sommigen vinden de luidruchtige squads en de beschonken fuifnummers een echte verschrikking. Wie een nachtje wil doorzakken, zal zich echter niet vervelen in deze stad.

Andere badplaatsen met een bruisend nachtleven zijn Aghios Nicolaos, waar vooral lokale jongeren zich vermaken, Rethymnon en Chania.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content