RESTO.BAR
Hapjes in glaasjes
Het trendy restaurant .bar (uitgesproken “point bar”) oogst succes met transparant gepresenteerde, modieuze, kleine gerechten die je naast elkaar kunt proeven. Caroline Colson is de vlotte bazin. Zij volgde studies voor binnenhuisarchitect en was drie jaar commercieel vertegenwoordiger van de Waalse traiteur Loriers. Daar ontmoette zij Michel Van Houcke, die kon bogen op dertien jaar terreinwerk. De twee gingen filosoferen over een nieuw concept. Caroline ontwierp zelf de inrichting en koos kleurrijke krukjes van de Belgische ontwerper Quinze & Milan, stoelen van Molteni en barokke luchters. Omdat zij van transparantie houdt, gebruikt zij geen borden maar worden de bereidingen geserveerd in doorzichtige glazen, kommen, vazen en proefbuisjes.
Resto.Bar: Kernstraat 39, Brussel 1000. 02 503 04 03. Zaterdagmiddag en zondag gesloten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier