DE LA VIGNE A L’ASSIETTE
Franse productkeuken
In de bistro De la Vigne à l’Assiette, niet ver van de Louizalaan, charmeert Eric Van den Bergen met een lichte Franse productkeuken met mediterrane toetsen. Ook de verhouding kwaliteit-prijs zit goed. Vennoot en topsommelier Eddy Dandrimont (Beste Sommelier van BelgiÔProsper Montagné 1995) zorgt voor een vakkundige wijnselectie tegen zeer redelijke prijzen. Hij is trots op de eigenhandig ingevoerde champagne Jacquesson (44 euro). Specialiteiten zijn: gebakken eendenlever met kaneelappel en gelei van gekonfijte citroen (28,40 euro), met het mes gekapte rundertartaar (13 euro) en mascarponemousse met balsamicokaramel (7 euro). Lunch 14 euro, menu’s voor 21 en 35 euro.
De La Vigne à L’Asiette, Lange Haagstraat 51, Brussel 1000. 02 647 68 03. Zaterdagmiddag, zondag en maandag gesloten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier