Vakantiehoeve Buytenshuys in Gits (Hooglede) heeft op 30 juni als eerste toeristische verblijf in Vlaanderen het A+ toegankelijkheidslabel in ontvangst mogen nemen. Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois reikte het kwaliteitslabel uit.

Het kwaliteitslabel helpt toeristen met een handicap in hun zoektocht naar toegankelijke vakantielogies. Met het A+ label, het hoogst haalbare toegankelijkheidslabel, beloont Toerisme Vlaanderen de uitbaters van Buytenshuys voor hun gedreven inspanningen om het gastenverblijf volledig toegankelijk te maken voor personen met een handicap: een toegankelijke inkom en toegangspad, overal gelijke vloerniveaus, een aangepast WC, een badkamer met inrijdouche en wastafel op maat van een rolstoelgebruiker, enz.

Westkans vzw, het West-Vlaams Bureau voor Gelijke Kansen en Toegankelijkheid, begeleidde Buytenshuys tijdens de renovatiewerken. Een toegankelijkheidsmeter van Westkans screende na de werken de toegankelijkheid van het verblijf.

Informatie
Vakantiehoeve Buytenshuys
Gitsbergstraat 39
8830 Hooglede-Gits
Internet: B&B Buytenshuys

Vakantiehoeve Buytenshuys in Gits (Hooglede) heeft op 30 juni als eerste toeristische verblijf in Vlaanderen het A+ toegankelijkheidslabel in ontvangst mogen nemen. Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois reikte het kwaliteitslabel uit. Het kwaliteitslabel helpt toeristen met een handicap in hun zoektocht naar toegankelijke vakantielogies. Met het A+ label, het hoogst haalbare toegankelijkheidslabel, beloont Toerisme Vlaanderen de uitbaters van Buytenshuys voor hun gedreven inspanningen om het gastenverblijf volledig toegankelijk te maken voor personen met een handicap: een toegankelijke inkom en toegangspad, overal gelijke vloerniveaus, een aangepast WC, een badkamer met inrijdouche en wastafel op maat van een rolstoelgebruiker, enz. Westkans vzw, het West-Vlaams Bureau voor Gelijke Kansen en Toegankelijkheid, begeleidde Buytenshuys tijdens de renovatiewerken. Een toegankelijkheidsmeter van Westkans screende na de werken de toegankelijkheid van het verblijf. Informatie Vakantiehoeve Buytenshuys Gitsbergstraat 39 8830 Hooglede-Gits Internet: B&B Buytenshuys