Op 28 december start het tweejaarlijkse Wintervuurfestival in Antwerpen. Dit jaar werd de Linkeroever als locatie gekozen.

Het Frederik van Eedenplein wordt omgedoopt tot het Wintervuurplein en vormt tot 3 januari het warme hart van het festival. Zeven dagen lang kunt u er terecht voor theater, muziek, circus, films, thé dansants en café chantants.

De voorstellingen worden gegeven in tenten, in een verlaten loods, ergens in een woonkamer of in een verborgen stukje van het Sint-Annabos.

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de voorstellingen en feesten bij te wonen zijn veel activiteiten gratis en zonder reservering te bezoeken.

Maaike Schwering

Op 28 december start het tweejaarlijkse Wintervuurfestival in Antwerpen. Dit jaar werd de Linkeroever als locatie gekozen. Het Frederik van Eedenplein wordt omgedoopt tot het Wintervuurplein en vormt tot 3 januari het warme hart van het festival. Zeven dagen lang kunt u er terecht voor theater, muziek, circus, films, thé dansants en café chantants. De voorstellingen worden gegeven in tenten, in een verlaten loods, ergens in een woonkamer of in een verborgen stukje van het Sint-Annabos. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de voorstellingen en feesten bij te wonen zijn veel activiteiten gratis en zonder reservering te bezoeken. Maaike Schwering