Als VIP naar de Ronde van Vlaanderen

Op zondag 31 maart is het weer tijd voor de Ronde van Vlaanderen. Het Historium in Brugge heeft een viparrangement om deze wielerwedstrijd vanaf de eerste rang mee te maken.

Op zondag 31 maart is het weer tijd voor de Ronde van Vlaanderen. De wedstrijd start op de Markt in Brugge, waar ook het Historium ligt.

Daarom heeft deze historische belevingsattractie een speciaal viparrangement samengesteld. De Ronde van Vlaanderen start om 10 uur, maar voor die tijd krijgt u in het Duvelorium in het Historium een ontbijtbuffet. Vervolgens hebt u vanaf de dakterrassen van het Historium een perfect uitzicht op de startplaats van de wielerwedstrijd.

Wanneer de renners zijn vertrokken voor hun 250 km lange tocht hebben de deelnemers de tijd om het Historium te bezoeken. Ze maken dan een fascinerende reis door de geschiedenis van Brugge, waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Dit arrangement kost 85 euro per persoon, inclusief het ontbijt, de toegang tot het Historium, 5 uur parkeren, het gebruik van de vestiaire en een leuke verrassing. (MS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content