De Hoge Venen in het oosten van België vormen een uniek natuurgebied: een meer dan 8000 jaar oud veenlandschap met een uitzonderlijke flora en fauna.

In dit 4500 hectare grote beschermde landschap organiseert de toeristische dienst van de Oostkantons vijftien kortere en langere ontdekkingsreizen.

Zo kunt u deelnemen aan de vierdaagse Veen-Eifel Tour, een wandeling van het noorden naar het zuiden van de Hoge Venen. In de prijs van 310 euro zijn hotelovernachtingen met halfpension, vervoer van de bagage en kaarten inbegrepen.

Meer arrangementen vindt u op de website van de toeristische dienst van de Oostkantons.

Maaike Schwering

De Hoge Venen in het oosten van België vormen een uniek natuurgebied: een meer dan 8000 jaar oud veenlandschap met een uitzonderlijke flora en fauna. In dit 4500 hectare grote beschermde landschap organiseert de toeristische dienst van de Oostkantons vijftien kortere en langere ontdekkingsreizen. Zo kunt u deelnemen aan de vierdaagse Veen-Eifel Tour, een wandeling van het noorden naar het zuiden van de Hoge Venen. In de prijs van 310 euro zijn hotelovernachtingen met halfpension, vervoer van de bagage en kaarten inbegrepen. Meer arrangementen vindt u op de website van de toeristische dienst van de Oostkantons. Maaike Schwering