ImagineTravel is een nieuwe Belgische touroperator die zich vooral richt op de actieve vijftiger.

Tijdens iedere Imaginereis ervaart en ziet u veel, maar alles op een rustige manier. Hier geen gehol van de ene naar de andere bezienswaardigheid, er wordt voldoende tijd genomen voor de geneugten van de streek, het eten, de landschappen.

Daarbij is er aandacht voor cultuur, natuur en een tikkeltje avontuur - altijd met het nodige comfort. Om de reizigers te blijven verrassen, staan in iedere brochure van Imagine ook een aantal authentieke reizen.

Imagine biedt onder andere reizen aan in India, Oman, Egypte, Jordanië, Guatemala, Honduras, Ecuador, Oezbekistan, China en Honduras. Ook combinatiereizen in meerdere landen zijn mogelijk.

Maaike Schwering

ImagineTravel is een nieuwe Belgische touroperator die zich vooral richt op de actieve vijftiger. Tijdens iedere Imaginereis ervaart en ziet u veel, maar alles op een rustige manier. Hier geen gehol van de ene naar de andere bezienswaardigheid, er wordt voldoende tijd genomen voor de geneugten van de streek, het eten, de landschappen. Daarbij is er aandacht voor cultuur, natuur en een tikkeltje avontuur - altijd met het nodige comfort. Om de reizigers te blijven verrassen, staan in iedere brochure van Imagine ook een aantal authentieke reizen. Imagine biedt onder andere reizen aan in India, Oman, Egypte, Jordanië, Guatemala, Honduras, Ecuador, Oezbekistan, China en Honduras. Ook combinatiereizen in meerdere landen zijn mogelijk. Maaike Schwering