In maart 2012 biedt duikschool Dream and More samen met reisbureau Travel and Joy een reis aan naar de Silver Banks in de Dominicaanse Republiek, waar u tussen de bultrugwalvissen kunt snorkelen en zwemmen.

Silver Banks ligt in het Sanctuary for the Marine Mammals of the Dominican Republic waar de walvissen beschermd kunnen leven.

Tijdens deze reis verblijft u 7 dagen op een cruiseschip. U kunt er ook snorkelinitiatie volgen. Aan boord vertelt de kapitein/marinebioloog dagelijks over het gedrag van de walvissen.

Data: 10 - 17 maart 2012

Maaike Schwering

In maart 2012 biedt duikschool Dream and More samen met reisbureau Travel and Joy een reis aan naar de Silver Banks in de Dominicaanse Republiek, waar u tussen de bultrugwalvissen kunt snorkelen en zwemmen. Silver Banks ligt in het Sanctuary for the Marine Mammals of the Dominican Republic waar de walvissen beschermd kunnen leven. Tijdens deze reis verblijft u 7 dagen op een cruiseschip. U kunt er ook snorkelinitiatie volgen. Aan boord vertelt de kapitein/marinebioloog dagelijks over het gedrag van de walvissen. Data: 10 - 17 maart 2012 Maaike Schwering