‘Prins Harry en Cressida Bonas uit elkaar’

© Reuters

Dan toch geen prinselijk huwelijk voor Harry en Cressida Bonas. Volgens onder andere People, Telegraph en Daily Mail zou het koppel een einde hebben gemaakt aan hun relatie.

Dan toch geen prinselijk huwelijk voor Harry en Cressida Bonas. Volgens onder andere People, Telegraph en Daily Mail zou het koppel een einde hebben gemaakt aan hun relatie. De geruchten deden al langer de ronde, maar volgens verschillende Britse en Amerikaanse media hebben prins Harry en Cressida officieel een punt gezet achter hun relatie. Het koppel was twee jaar samen, maar Cressida verscheen niet vaak op officiële gelegenheden. De voormalige tortelduifjes werden voorgesteld aan elkaar door prinses Eugenie, de nicht van prins Harry en een vriendin van Cressida Bonas.

De reden voor de break-up is nog niet helemaal duidelijk. Volgens People zou Cressida te aanhankelijk zijn voor prins Harry. Andere bronnen zeggen dan weer dat de 25-jarige kleindochter van Edward Curzon niet klaar was voor een leven binnen de koninklijke familie. Ook wordt geopperd dat prins Harry, die dit jaar 30 wordt, een meer volwassen levensstijl zou willen dan zijn ex-vriendin. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content