Pippa Middleton schrijft boek

Feesten zoals Pippa? Dat kan. In haar boek ‘Celebrate’ geeft ze tips om een perfect feestje te organiseren.

Feesten zoals Pippa? Dat kan. In haar boek ‘Celebrate’ geeft ze tips om een perfect feestje te organiseren.

De Britse Pippa Middleton (28), de zus Kate Middleton, heeft een boek geschreven. Het resultaat is, min of meer, een prentenboek geworden met recepten, tips en inspirerende ideeën voor decoratie. Ze legt uit hoe je op een gezellige manier mensen kan ontvangen bij jouw thuis en hoe je zelf heel wat decoratieve objecten kan maken. Feesten is Pippa met de paplepel ingegeven: haar ouders zijn de eigenaars van ‘Party Pieces’, een postorderbedrijf dat feestartikelen verkoopt.

Het boek wordt uitgegeven door Penguin Books en voor het schrijven van deze ‘feestgids’ kreeg Pippa maar liefst een half miljoen euro. Naast de financiële voorwaarde was de timing ook belangrijk voor Pippa. Ze wou de release van het boek uitstellen tot na de zomer van 2012, omdat dan het diamanten jubileum van de Queen wordt gevierd en Pippa geen munt wil slaan uit haar koninklijke connecties. Om die reden verschijnt het boek in de herfst van dit jaar.

Want ons meteen opvalt is de cover van het boek. Een collage van verschillende foto’s, waar we meteen vrolijk van worden. Ook Pippa siert de cover op vier verschillende kleine foto’s. Tja, met zo’n looks kan dat natuurlijk moeilijk anders. En voor de verkoopcijfers zal dat ook niet slecht zijn. Sinds het huwelijk van haar zus Kate met prins William staat Pippa continu in de belangstelling en is er veel aandacht voor haar verschijning.

Het boek verschijnt in oktober. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content