De Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang gaat scheiden van haar man Arthur Becker. Na een huwelijk van 23 jaar hebben Vera Wang en Becker besloten om uit elkaar te gaan. Arthur Becker speelde een belangrijke rol in de groei van het, inmiddels erg succesvolle, modehuis van Vera Wang.

Vera Wang, een modeontwerpster die voornamelijk bekend is voor het ontwerpen van bruidsjurken, trouwde met Becker in 1989. 23 huwelijksjaren en twee dochters later (Josephine en Cecilia) staan Wang en Arthur op hun punt om te scheiden. Volgens de website Women's Wear Daily speelde Becker de laatste jaren een erg belangrijk rol in de groei van het bedrijf en werd hij sterk betrokken bij de dagelijkse activiteiten van het modelabel.

De vraag is nu of de privéscheiding ook hun professionele samenwerking zal beïnvloeden. Een bron, die dicht bij het koppel, staat vertelt aan Women's Wear Daily dat de scheiding hun professionele samenwerking niet zal beïnvloeden en dat het geen impact zal hebben op de dagdagelijkse werking van het bedrijf. "Ze hebben erg hard gewerkt om het modebedrijf zo succesvol te maken ", vult de bron aan op de website van WWD.

Betoverende bruidsjurken van Wang

Het is lichtelijk ironisch dat Vera Wang, die vooral bekend is voor het ontwerpen van bruidsjurken, nu zelf gaat scheiden. Wang ontwierp de bruidsjurken van onder anderen Chelsea Clinton, Victoria Beckham, Alicia Keys, Uma Thurman en Mariah Carey en Kim Kardashian. (LVR)

De Amerikaanse modeontwerpster Vera Wang gaat scheiden van haar man Arthur Becker. Na een huwelijk van 23 jaar hebben Vera Wang en Becker besloten om uit elkaar te gaan. Arthur Becker speelde een belangrijke rol in de groei van het, inmiddels erg succesvolle, modehuis van Vera Wang. Vera Wang, een modeontwerpster die voornamelijk bekend is voor het ontwerpen van bruidsjurken, trouwde met Becker in 1989. 23 huwelijksjaren en twee dochters later (Josephine en Cecilia) staan Wang en Arthur op hun punt om te scheiden. Volgens de website Women's Wear Daily speelde Becker de laatste jaren een erg belangrijk rol in de groei van het bedrijf en werd hij sterk betrokken bij de dagelijkse activiteiten van het modelabel. De vraag is nu of de privéscheiding ook hun professionele samenwerking zal beïnvloeden. Een bron, die dicht bij het koppel, staat vertelt aan Women's Wear Daily dat de scheiding hun professionele samenwerking niet zal beïnvloeden en dat het geen impact zal hebben op de dagdagelijkse werking van het bedrijf. "Ze hebben erg hard gewerkt om het modebedrijf zo succesvol te maken ", vult de bron aan op de website van WWD. Betoverende bruidsjurken van Wang Het is lichtelijk ironisch dat Vera Wang, die vooral bekend is voor het ontwerpen van bruidsjurken, nu zelf gaat scheiden. Wang ontwierp de bruidsjurken van onder anderen Chelsea Clinton, Victoria Beckham, Alicia Keys, Uma Thurman en Mariah Carey en Kim Kardashian. (LVR)