Franse actrice en model Vanessa Paradis heeft in een interview met het magazine W gezegd dat Marilyn Monroe haar ware liefde is.

Vanessa staat wereldwijd gekend om haar stijl en aparte schoonheid, maar heeft dus duidelijk ook zelf enkele stijliconen en helden om naar op te kijken. "Toen ik zes jaar oud was, vond ik een boek met foto's van Marilyn in. Ik was meteen betoverd door haar schoonheid. Ik begon toen ook naar films van haar te kijken en te luisteren naar haar muziek. Weinig mensen weten hoe goed ze kon zingen, iedereen had het steeds over haar schoonheid of dramatische liefdesleven, maar ze had ook een prachtige jazz stem."

De covergirl van Vogue en muze van Karl Lagerfeld gebruikt nochtans niet graag de term 'soulmate'. "Ik geloof in liefde en in werken aan een relatie, maar van zodra je er een label opplakt is het gedoemd te mislukken. Liefde is een constant veranderende emotie, zoals een boek dat een verhaal vertelt en je wilt toch ook niet in het begin al weten hoe het boek gaat eindigen?"

Vanessa was zelf 14 jaar samen met acteur Johnny Depp, maar ze gingen eerder dit jaar uit mekaar. (RDM)

Franse actrice en model Vanessa Paradis heeft in een interview met het magazine W gezegd dat Marilyn Monroe haar ware liefde is. Vanessa staat wereldwijd gekend om haar stijl en aparte schoonheid, maar heeft dus duidelijk ook zelf enkele stijliconen en helden om naar op te kijken. "Toen ik zes jaar oud was, vond ik een boek met foto's van Marilyn in. Ik was meteen betoverd door haar schoonheid. Ik begon toen ook naar films van haar te kijken en te luisteren naar haar muziek. Weinig mensen weten hoe goed ze kon zingen, iedereen had het steeds over haar schoonheid of dramatische liefdesleven, maar ze had ook een prachtige jazz stem." De covergirl van Vogue en muze van Karl Lagerfeld gebruikt nochtans niet graag de term 'soulmate'. "Ik geloof in liefde en in werken aan een relatie, maar van zodra je er een label opplakt is het gedoemd te mislukken. Liefde is een constant veranderende emotie, zoals een boek dat een verhaal vertelt en je wilt toch ook niet in het begin al weten hoe het boek gaat eindigen?" Vanessa was zelf 14 jaar samen met acteur Johnny Depp, maar ze gingen eerder dit jaar uit mekaar. (RDM)