Tyra Banks, die er nooit een geheim van maakte dat ze vroeger niet bepaald het perfecte uiterlijk had, werkt momenteel aan een komische televisiereeks die haar jeugdjaren als gepeste tiener in beeld brengt. De serie zal "Fivehead" heten, een referentie naar Tyra's hoge voorhoofd.

Hoewel Tyra Banks nu een van de meest bekeken televisieshows ter wereld (America's Nex Top Model) onder haar hoede heeft en ze veel faam vergaarde als supermodel, waren haar kaarten als tiener helemaal nog niet gedeeld. De jonge Tyra was onzeker, mollig en had een hoog voorhoofd, wat haar de bijnaam 'fivehead' opleverde. Met haar nieuwe, gelijknamige komische reeks wil ze die pesters van vroeger voor eens en voor altijd het zwijgen opleggen.

Wie de gelukkige is die het personage van Tyra Banks mag vertolken is nog niet bekend. Wel krijgt de show, nog voor hij goed en wel op papier staat, bakken vol kritiek. Volgens bepaalde internetfora zou Tyra immers te veel koketteren met haar minder gelukkige schooltijd. Het zal Banks allicht worst wezen; als ze met deze reeks gepeste jongeren geen bemoedigend schouderklopje kan geven zal ze in ieder geval weer een setje mooie kijkcijfers aan haar portfolio kunnen toevoegen. (KS)

Tyra Banks, die er nooit een geheim van maakte dat ze vroeger niet bepaald het perfecte uiterlijk had, werkt momenteel aan een komische televisiereeks die haar jeugdjaren als gepeste tiener in beeld brengt. De serie zal "Fivehead" heten, een referentie naar Tyra's hoge voorhoofd. Hoewel Tyra Banks nu een van de meest bekeken televisieshows ter wereld (America's Nex Top Model) onder haar hoede heeft en ze veel faam vergaarde als supermodel, waren haar kaarten als tiener helemaal nog niet gedeeld. De jonge Tyra was onzeker, mollig en had een hoog voorhoofd, wat haar de bijnaam 'fivehead' opleverde. Met haar nieuwe, gelijknamige komische reeks wil ze die pesters van vroeger voor eens en voor altijd het zwijgen opleggen. Wie de gelukkige is die het personage van Tyra Banks mag vertolken is nog niet bekend. Wel krijgt de show, nog voor hij goed en wel op papier staat, bakken vol kritiek. Volgens bepaalde internetfora zou Tyra immers te veel koketteren met haar minder gelukkige schooltijd. Het zal Banks allicht worst wezen; als ze met deze reeks gepeste jongeren geen bemoedigend schouderklopje kan geven zal ze in ieder geval weer een setje mooie kijkcijfers aan haar portfolio kunnen toevoegen. (KS)