Het pasgehuwde sterrenkoppel hielp hun stadsgenoten in New York, die het slachtoffer werden van orkaan Sandy, door het uitdelen van rugzakken met hulpgoederen. Dat schrijft US Magazine.

Bijna twee weken na de doortocht van orkaan Sandy in Amerika, dat een spoor van vernieling achterliet, vonden Jessica Biel en Justin Timberlake dat ze iets moesten doen om de getroffen mensen te helpen. Daarom ging ze in hun thuisstad New York helpen bij het uitdelen van zakken met hulpgoederen aan de slachtoffers. Het koppel bleef enkele uren helpen, tot alle rugzakken uitgedeeld waren.

Eerder betuigden de twee sterren hun medeleven aan de slachtoffers van Sandy via de sociale media. De zanger tweette: "Mijn gedachten en mijn gebeden gaan uit naar iedereen die getroffen is". Ook zijn kersverse vrouw Jessica Biel liet weten dat ze de getroffen New Yorkers steunt: "Al mijn gebeden en liefde zijn voor New York en iedereen die is getroffen door orkaan Sandy". (LVR)

Het pasgehuwde sterrenkoppel hielp hun stadsgenoten in New York, die het slachtoffer werden van orkaan Sandy, door het uitdelen van rugzakken met hulpgoederen. Dat schrijft US Magazine. Bijna twee weken na de doortocht van orkaan Sandy in Amerika, dat een spoor van vernieling achterliet, vonden Jessica Biel en Justin Timberlake dat ze iets moesten doen om de getroffen mensen te helpen. Daarom ging ze in hun thuisstad New York helpen bij het uitdelen van zakken met hulpgoederen aan de slachtoffers. Het koppel bleef enkele uren helpen, tot alle rugzakken uitgedeeld waren. Eerder betuigden de twee sterren hun medeleven aan de slachtoffers van Sandy via de sociale media. De zanger tweette: "Mijn gedachten en mijn gebeden gaan uit naar iedereen die getroffen is". Ook zijn kersverse vrouw Jessica Biel liet weten dat ze de getroffen New Yorkers steunt: "Al mijn gebeden en liefde zijn voor New York en iedereen die is getroffen door orkaan Sandy". (LVR)