De Zweedse prinses, die al een tijdje in New York woont, gaat trouwen met haar vriend Chris O'Neill. Het Hof heeft de verloving officieel bevestigd. De Amerikaanse vriend van de prinses, Chris O'Neill, zou vorige maand Madeleine ten huwelijk hebben gevraagd. Het huwelijk zou gepland zijn voor volgend jaar.

Het is de tweede keer dat prinses Madeleine zich verloofd. Twee jaar geleden brak ze haar verloving met de Zweedse zakenman Jonas Bergström. Er werd gefluisterd dat Bergström een affaire zou gehad hebben. Maar nu heeft de prinses het geluk gevonden in de armen van de Amerikaan Chris O'Neill.

In de schaduw van zus Victoria

Prinses Madeleine is de jongste van drie kinderen van koning Carl XVI en koningin Silvia van Zweden. Ze heeft een oudere broer, Carl-Philip, en een oudere zus Victoria. Het is vooral die laatste die met de meeste aandacht gaat lopen en het lijkt alsof prinses Madeleine in de schaduw staat van haar zus. In 2010 trouwde kroonprinses Victoria met haar vriend, een vroegere gymleraar, en het werd een huwelijk met veel toeters en bellen. We zijn er steevast van overtuigd dat het huwelijk van Madeleine een stuk soberder en ingetogen zal zijn. Maar voor het huwelijk kan plaatsvinden moet prinses Madeleine nog de toestemming krijgen van de Zweedse regering. Dat schrijft het protocol in Zweden voor. (LVR)

De Zweedse prinses, die al een tijdje in New York woont, gaat trouwen met haar vriend Chris O'Neill. Het Hof heeft de verloving officieel bevestigd. De Amerikaanse vriend van de prinses, Chris O'Neill, zou vorige maand Madeleine ten huwelijk hebben gevraagd. Het huwelijk zou gepland zijn voor volgend jaar. Het is de tweede keer dat prinses Madeleine zich verloofd. Twee jaar geleden brak ze haar verloving met de Zweedse zakenman Jonas Bergström. Er werd gefluisterd dat Bergström een affaire zou gehad hebben. Maar nu heeft de prinses het geluk gevonden in de armen van de Amerikaan Chris O'Neill. In de schaduw van zus VictoriaPrinses Madeleine is de jongste van drie kinderen van koning Carl XVI en koningin Silvia van Zweden. Ze heeft een oudere broer, Carl-Philip, en een oudere zus Victoria. Het is vooral die laatste die met de meeste aandacht gaat lopen en het lijkt alsof prinses Madeleine in de schaduw staat van haar zus. In 2010 trouwde kroonprinses Victoria met haar vriend, een vroegere gymleraar, en het werd een huwelijk met veel toeters en bellen. We zijn er steevast van overtuigd dat het huwelijk van Madeleine een stuk soberder en ingetogen zal zijn. Maar voor het huwelijk kan plaatsvinden moet prinses Madeleine nog de toestemming krijgen van de Zweedse regering. Dat schrijft het protocol in Zweden voor. (LVR)