De geruchtenmolen draait al enkele maanden op volle toeren, maar nu is het modehuis, dat de bruidsjurk voor de actrice zal ontwerpen, mogelijk bekend.

Het huwelijk van de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (44) met Justin Theroux is al maandenlang het onderwerp van speculaties. Maar wat misschien nog het meest tot de verbeelding spreekt, is de jurk die Jennifer Aniston zal dragen op haar grote dag. De Britse Grazia speculeert dat modehuis Valentino, één van Jennifers favorieten, wel eens haar jurk zou kunnen ontwerpen. En we denken dat dat misschien wel eens zou kunnen kloppen.

Jennifer Aniston gek op Valentino

In het verleden droeg Jennifer Aniston al meermaals een jurk van het Italiaanse modemerk. Zo droeg de actrice nog een rode jurk van Valentino enkele weken geleden, op de uitreiking van de Oscars. Daarnaast werd de actrice ook al gezien in een lange zwarte jurk van Valentino met grote witte strik. Maar ook op de Golden Globes in 2010 zagen we Jennifer in een lange zwarte jurk van Valentino met hoge split. Voor de rode loper lijkt Jennifer Alvast een boon te hebben voor de elegante kleding van Valentino.

Hollywoodsterren die trouwden in Valentino

Als Jennifer Aniston kiest om te trouwen in Valentino, is zij niet de eerste Hollywoodster die voor een bruidsjurk kiest van dit modelabel. Zo trouwde onder meer actrice Anne Hathaway in een trouwjurk, met roze details, van Valentino. Maar ook Jennifer Lopez droeg, op haar huwelijksdag in 2001 met Cris Judd, een jurk met veel kant van Valentino. (LVR)

De geruchtenmolen draait al enkele maanden op volle toeren, maar nu is het modehuis, dat de bruidsjurk voor de actrice zal ontwerpen, mogelijk bekend. Het huwelijk van de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (44) met Justin Theroux is al maandenlang het onderwerp van speculaties. Maar wat misschien nog het meest tot de verbeelding spreekt, is de jurk die Jennifer Aniston zal dragen op haar grote dag. De Britse Grazia speculeert dat modehuis Valentino, één van Jennifers favorieten, wel eens haar jurk zou kunnen ontwerpen. En we denken dat dat misschien wel eens zou kunnen kloppen. Jennifer Aniston gek op Valentino In het verleden droeg Jennifer Aniston al meermaals een jurk van het Italiaanse modemerk. Zo droeg de actrice nog een rode jurk van Valentino enkele weken geleden, op de uitreiking van de Oscars. Daarnaast werd de actrice ook al gezien in een lange zwarte jurk van Valentino met grote witte strik. Maar ook op de Golden Globes in 2010 zagen we Jennifer in een lange zwarte jurk van Valentino met hoge split. Voor de rode loper lijkt Jennifer Alvast een boon te hebben voor de elegante kleding van Valentino. Hollywoodsterren die trouwden in Valentino Als Jennifer Aniston kiest om te trouwen in Valentino, is zij niet de eerste Hollywoodster die voor een bruidsjurk kiest van dit modelabel. Zo trouwde onder meer actrice Anne Hathaway in een trouwjurk, met roze details, van Valentino. Maar ook Jennifer Lopez droeg, op haar huwelijksdag in 2001 met Cris Judd, een jurk met veel kant van Valentino. (LVR)