Het Russische model Natalia Vodianova is in verwachting van haar eerste kindje met huidige partner Antoine Arnault. Het is al het vierde kind voor het model.

Natalia Vodianova heeft al drie kinderen, Lucas, Neva en Victor, met haar vorige echtgenoot Justin Portman. Het koppel splitte na tien jaar huwelijk in 2011 en het model vond opnieuw liefde bij de Fransman Antoine Arnault. Het 31-jarige model heeft intussen via de sociale media bevestigd dat ze een vierde kindje op de wereld zal zetten met haar huidige vriend.

Op de Facebookpagina van Arnault viel te lezen dat het koppel in de zevende hemel is met het nieuws. 'Een kleine broer of zus geven aan Natalia's drie prachtige kinderen is iets waar we al lang naar uitkeken: en nu gaat het ook gebeuren! We gaan onze eerste baby hebben samen volgend jaar! Nummer vier voor haar, maar nummer één voor mij... . Ik ben een beetje gestresseerd! Ze was moe de eerste drie maanden van haar zwangerschap, maar nu gaat het goed met haar. Ik hoop dat hij of zij de looks (en prachtig hart) van mama's zijde krijgt en papa's gevoel voor humor. Alsjeblieft niet omgekeerd,' aldus een erg enthousiaste Arnault. (LP)

Het Russische model Natalia Vodianova is in verwachting van haar eerste kindje met huidige partner Antoine Arnault. Het is al het vierde kind voor het model. Natalia Vodianova heeft al drie kinderen, Lucas, Neva en Victor, met haar vorige echtgenoot Justin Portman. Het koppel splitte na tien jaar huwelijk in 2011 en het model vond opnieuw liefde bij de Fransman Antoine Arnault. Het 31-jarige model heeft intussen via de sociale media bevestigd dat ze een vierde kindje op de wereld zal zetten met haar huidige vriend. Op de Facebookpagina van Arnault viel te lezen dat het koppel in de zevende hemel is met het nieuws. 'Een kleine broer of zus geven aan Natalia's drie prachtige kinderen is iets waar we al lang naar uitkeken: en nu gaat het ook gebeuren! We gaan onze eerste baby hebben samen volgend jaar! Nummer vier voor haar, maar nummer één voor mij... . Ik ben een beetje gestresseerd! Ze was moe de eerste drie maanden van haar zwangerschap, maar nu gaat het goed met haar. Ik hoop dat hij of zij de looks (en prachtig hart) van mama's zijde krijgt en papa's gevoel voor humor. Alsjeblieft niet omgekeerd,' aldus een erg enthousiaste Arnault. (LP)