Models.com riep Anna Ewers uit tot het model van het jaar. De tweede plaats was voor Gigi weggelegd. Zij haalde ook de eerste plaats binnen voor de lezers. Kendall Jenner werd tweede in deze categorie.

Anna Ewers prijkte dit jaar in campagnes voor onder meer Chanel, Hugo Boss en H&M en wist een Vogue-cover en een plekje in de Pirellikalender te versieren. Met haar moderne Brigitte Bardotlooks wist ze de aandacht dit jaar te trekken van insiders in de mode-industrie.

Bij de mannen viel de stem van de industrie en het publiek samen. Zij plaatsten allemaal Lucky Blue Smith op nummer 1. De grootste filantropen in de modellenindustrie zijn Cameron Russell (industrie) en Karlie Kloss (lezerspubliek). De grootste nieuwkomers van 2015 zijn Lineisy Montero (industrie) en Bella Hadid (lezerspubliek).

Surf voor de volledige lijst van winnaars naar Models.com.

(LP)

Models.com riep Anna Ewers uit tot het model van het jaar. De tweede plaats was voor Gigi weggelegd. Zij haalde ook de eerste plaats binnen voor de lezers. Kendall Jenner werd tweede in deze categorie. Anna Ewers prijkte dit jaar in campagnes voor onder meer Chanel, Hugo Boss en H&M en wist een Vogue-cover en een plekje in de Pirellikalender te versieren. Met haar moderne Brigitte Bardotlooks wist ze de aandacht dit jaar te trekken van insiders in de mode-industrie. Bij de mannen viel de stem van de industrie en het publiek samen. Zij plaatsten allemaal Lucky Blue Smith op nummer 1. De grootste filantropen in de modellenindustrie zijn Cameron Russell (industrie) en Karlie Kloss (lezerspubliek). De grootste nieuwkomers van 2015 zijn Lineisy Montero (industrie) en Bella Hadid (lezerspubliek). Surf voor de volledige lijst van winnaars naar Models.com. (LP)