Het Franse luxemerk Dior heeft opnieuw gekozen voor de Amerikaanse actrice Mila Kunis als gezicht van de nieuwe campagne van Miss Dior. De styling van de reclamecampagne is in handen van Carine Roitfeld en de plaatjes werden vastgelegd door fotograaf Mario Sorrenti. Dat schrijft de website Women's Wear Daily.
De Amerikaanse actrice Mila Kunis was eerder model voor de zomercampagne 2012 van de tassenlijn van Miss Dior. Nu vraagt Dior opnieuw aan Kunis om te hoofdrol de spelen in de nieuwste tassencampagne van Miss Dior. De shooting van de campagne vond plaats in Los Angeles en Kunis wordt afgebeeld in de campagne als een vrouw die geniet van de aandacht van de paparazzi.

De styling van de campagne is in handen van Carine Roitfeld. Roitfeld kiest ervoor om Kunis een fifties look aan te meten en de actrice lijkt hierdoor op een jonge versie van Jackie O.

De beelden van de campagne zullen voor het eerst worden vrijgegeven eind juli in Elle Hong Kong. Daarna zullen de reclamebeelden verschijnen in verschillende September Issues van de grote modebladen, zoals Bazaar en Tatler UK, Vanity Fair in de VS en Vogue Paris.

Daarnaast zal Dior binnenkort ook exclusief achter-de-schermen materiaal van de campagne vrijgeven op de website van het modelabel. (LVR)

Het Franse luxemerk Dior heeft opnieuw gekozen voor de Amerikaanse actrice Mila Kunis als gezicht van de nieuwe campagne van Miss Dior. De styling van de reclamecampagne is in handen van Carine Roitfeld en de plaatjes werden vastgelegd door fotograaf Mario Sorrenti. Dat schrijft de website Women's Wear Daily. De Amerikaanse actrice Mila Kunis was eerder model voor de zomercampagne 2012 van de tassenlijn van Miss Dior. Nu vraagt Dior opnieuw aan Kunis om te hoofdrol de spelen in de nieuwste tassencampagne van Miss Dior. De shooting van de campagne vond plaats in Los Angeles en Kunis wordt afgebeeld in de campagne als een vrouw die geniet van de aandacht van de paparazzi. De styling van de campagne is in handen van Carine Roitfeld. Roitfeld kiest ervoor om Kunis een fifties look aan te meten en de actrice lijkt hierdoor op een jonge versie van Jackie O. De beelden van de campagne zullen voor het eerst worden vrijgegeven eind juli in Elle Hong Kong. Daarna zullen de reclamebeelden verschijnen in verschillende September Issues van de grote modebladen, zoals Bazaar en Tatler UK, Vanity Fair in de VS en Vogue Paris. Daarnaast zal Dior binnenkort ook exclusief achter-de-schermen materiaal van de campagne vrijgeven op de website van het modelabel. (LVR)