De Amerikaanse actrice Mila Kunis is door het magazine Esquire gekozen tot Sexiest Woman Alive. De actrice poseerde topless voor de novembercover van het blad.

De 29-jarige Mila Kunis is volgens Esquire mooi, eigenzinnig, spraakzaam en grappig. De actrice werd bekend bij het grote publiek door haar rol van Jackie in de tv-serie 'That 70's Show' en was recent te zien in films als 'Black Swan' en 'Friends with Benefits'.

Het is de negende keer dat Esquire de meest sexy vrouw kiest. Mila's voorgangers waren Angelina Jolie, Jessica Biel, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Halle Berry, Kate Beckinsale, Minka Kelly en Rihanna. (RDM)

De Amerikaanse actrice Mila Kunis is door het magazine Esquire gekozen tot Sexiest Woman Alive. De actrice poseerde topless voor de novembercover van het blad. De 29-jarige Mila Kunis is volgens Esquire mooi, eigenzinnig, spraakzaam en grappig. De actrice werd bekend bij het grote publiek door haar rol van Jackie in de tv-serie 'That 70's Show' en was recent te zien in films als 'Black Swan' en 'Friends with Benefits'. Het is de negende keer dat Esquire de meest sexy vrouw kiest. Mila's voorgangers waren Angelina Jolie, Jessica Biel, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Halle Berry, Kate Beckinsale, Minka Kelly en Rihanna. (RDM)