Nadat Gwyneth Paltrow eerder werd uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld, is nu de Amerikaanse actrice Mila Kunis verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. Althans volgens de lezers van het Britse mannenblad FHM. Het tijdschrift maakt elk jaar zijn top-100 bekend.

De 29-jarige Kunis, bekend van haar rol in 'Black Swan' van Darren Aronofsky, veroverde vorig jaar voor het eerst een stek in de top-10 (toen 9de) en schuift nu met stip door naar de top van de ranglijst. Tweede knapste vrouw ter wereld is de Amerikaanse zangeres Rihanna (25), gevolgd door de Britse actrice Helen Flanagan (22).

Kunis is afkomstig uit Oekraïne en brak door met haar rol in de komische televisieserie 'That '70s Show'. Ook het Amerikaanse mannenblad Esquire verkoos de brunette in oktober vorig jaar al tot meest sexy vrouw. Kunis, die twee verschillend gekleurde ogen heeft, was acht jaar samen met Macaulay Culkin en heeft nu naar verluidt een relatie met Ashton Kutcher, de ex van Demi Moore. De twee leerden mekaar kennen op de set van 'That '70s Show'. (Belga/RDM)

Nadat Gwyneth Paltrow eerder werd uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld, is nu de Amerikaanse actrice Mila Kunis verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. Althans volgens de lezers van het Britse mannenblad FHM. Het tijdschrift maakt elk jaar zijn top-100 bekend. De 29-jarige Kunis, bekend van haar rol in 'Black Swan' van Darren Aronofsky, veroverde vorig jaar voor het eerst een stek in de top-10 (toen 9de) en schuift nu met stip door naar de top van de ranglijst. Tweede knapste vrouw ter wereld is de Amerikaanse zangeres Rihanna (25), gevolgd door de Britse actrice Helen Flanagan (22). Kunis is afkomstig uit Oekraïne en brak door met haar rol in de komische televisieserie 'That '70s Show'. Ook het Amerikaanse mannenblad Esquire verkoos de brunette in oktober vorig jaar al tot meest sexy vrouw. Kunis, die twee verschillend gekleurde ogen heeft, was acht jaar samen met Macaulay Culkin en heeft nu naar verluidt een relatie met Ashton Kutcher, de ex van Demi Moore. De twee leerden mekaar kennen op de set van 'That '70s Show'. (Belga/RDM)