Nadat hij vorig jaar de dubieuze eer kreeg mee te spelen als cartoonfiguur in South Park heeft Marc Jacobs nu ook een speelgoedpopje van zijn beeldtenis in de populaire tv-serie uitgebracht. Verwoed verzamelaars mogen zo'n 125 dollar neertellen voor Muscle Man Marc. Marc Jacobs was in november vorig jaar de eerste ontwerper die zijn opwachting mocht maken in de satirische Amerikaanse tekenfilm South Park. In de bewuste aflevering "The One Percent" heeft Cartman een Tea Party (referentie, iemand?) met al zijn speelgoedbeesten en poppen. Een van hen is Muscle Man Marc, een breedgeschouderde plushen pop met de tatoeages net zoals die van Marc Jacobs.

Jacobs vond dit zo hilarisch dat hij er achteraf mee instemde mee te spelen in de South Park film en nu brengt hij dus Muscle Man Marc zelf op de markt. Dit is niet de eerste keer dat Jacobs voor een collectie samenwerkt met Trey Parker en Matt Stone. Eerder dit jaar bracht de mode-ontwerper een T-shirtlijn uit met South Park figuurtjes voor de bewustmaking van huidkanker.

Het 30 centimeter hoge popje is verkrijgbaar via de Marc Jacobs webshop onder het tabblad 'Gifts and Special Items' en zal u zo'n 125 dollar (of 99 euro) armer maken. (KS)

Nadat hij vorig jaar de dubieuze eer kreeg mee te spelen als cartoonfiguur in South Park heeft Marc Jacobs nu ook een speelgoedpopje van zijn beeldtenis in de populaire tv-serie uitgebracht. Verwoed verzamelaars mogen zo'n 125 dollar neertellen voor Muscle Man Marc. Marc Jacobs was in november vorig jaar de eerste ontwerper die zijn opwachting mocht maken in de satirische Amerikaanse tekenfilm South Park. In de bewuste aflevering "The One Percent" heeft Cartman een Tea Party (referentie, iemand?) met al zijn speelgoedbeesten en poppen. Een van hen is Muscle Man Marc, een breedgeschouderde plushen pop met de tatoeages net zoals die van Marc Jacobs. Jacobs vond dit zo hilarisch dat hij er achteraf mee instemde mee te spelen in de South Park film en nu brengt hij dus Muscle Man Marc zelf op de markt. Dit is niet de eerste keer dat Jacobs voor een collectie samenwerkt met Trey Parker en Matt Stone. Eerder dit jaar bracht de mode-ontwerper een T-shirtlijn uit met South Park figuurtjes voor de bewustmaking van huidkanker. Het 30 centimeter hoge popje is verkrijgbaar via de Marc Jacobs webshop onder het tabblad 'Gifts and Special Items' en zal u zo'n 125 dollar (of 99 euro) armer maken. (KS)