De actrice, die we kennen uit onder meer 'Django Unchained' van Tarantino, is zwanger van haar eerste kindje. Deze zomer trouwde de actrice, in alle geheim, met haar vriend.

Volgens US Weekly is de 36-jarige ster zwanger. Het is het eerste kindje voor Kerry, verkozen tot 'best geklede ster van 2013' door People Magazine, en haar man Nnamdi Asomugha, American football-speler bij San Fransisco.

Een 'vriend' van het koppel zegt aan US Weekly dat ze intussen vier maanden ver is. Hiermee kunnen we dan ook meteen bevestigen dat het nieuws niet door de actrice zelf aan de grote klok werd gehangen.

Het is niet de eerste keer dat we een grote levensgebeurtenis in het leven van Kerry Washington 'viavia' te weten komen. Zo hield ze haar bruiloft ook geheim voor de buitenwereld/pers. Over het geheimenhouden hiervan zei de actrice ooit aan Glamour dat het niet werkt om over het privéleven te praten. Noch over het negatieve, noch over het positieve. Dat is de reden waarom de actrice daar liever niet over praat. (LVR)

De actrice, die we kennen uit onder meer 'Django Unchained' van Tarantino, is zwanger van haar eerste kindje. Deze zomer trouwde de actrice, in alle geheim, met haar vriend. Volgens US Weekly is de 36-jarige ster zwanger. Het is het eerste kindje voor Kerry, verkozen tot 'best geklede ster van 2013' door People Magazine, en haar man Nnamdi Asomugha, American football-speler bij San Fransisco. Een 'vriend' van het koppel zegt aan US Weekly dat ze intussen vier maanden ver is. Hiermee kunnen we dan ook meteen bevestigen dat het nieuws niet door de actrice zelf aan de grote klok werd gehangen. Het is niet de eerste keer dat we een grote levensgebeurtenis in het leven van Kerry Washington 'viavia' te weten komen. Zo hield ze haar bruiloft ook geheim voor de buitenwereld/pers. Over het geheimenhouden hiervan zei de actrice ooit aan Glamour dat het niet werkt om over het privéleven te praten. Noch over het negatieve, noch over het positieve. Dat is de reden waarom de actrice daar liever niet over praat. (LVR)