Het Britse supermodel Kate Moss krijgt waarschijnlijk een kleine rol in de film van Absolutely Fabulous. Dat vertelde Jennifer Saunders aan het Britse magazine 'Closer'. In maart verscheen Kate Moss al in een aflevering van Absolutely Fabulous, gemaakt ten voordele van de liefdadigheidsactie Sport Relief. Ze acteerde aan de zijde van modeontwerpster Stella McCartney en model David Gandy.

Jennifer Saunders, die niet alleen de rol van de flamboyante Eddy in de Britse serie op zich neemt maar ook het script schrijft, was erg enthousiast over de acteercapaciteiten van Moss. Daarom wil ze het supermodel een rolletje aanbieden in haar nieuwe film, die de vriendinnen Patsy en Edina naar de Franse Rivièra brengt.

Kate Moss liet positieve indruk na op de Ab Fab cast

Aan Closer Magazine vertelde Saunders dat het Britse supermodel een erg positieve indruk naliet op de cast. "Kate kon zo goed opschieten met het team. We zouden graag opnieuw met haar werken", stond te lezen in het interview.

"Momenteel ben ik het script van de film aan het schrijven, dus bekijk ik de plaatsen. Ze gedroeg zich zo vriendelijk en ze was zo'n lieve persoon. Er was geen nonsens. We hebben nog al met Kate samengewerkt en ze was echt fantastisch. Het was dus leuk om opnieuw met haar te werken. Eerlijk, ze is waarschijnlijk de minst gemaakte persoon die we ooit in de serie verwelkomd hebben. Ik denk dat het komt omdat ze niet zo dwangmatig met haar uiterlijk omgaat als sommige anderen. Ze gooide zich gewoon en dat was geweldig."(JK)

Het Britse supermodel Kate Moss krijgt waarschijnlijk een kleine rol in de film van Absolutely Fabulous. Dat vertelde Jennifer Saunders aan het Britse magazine 'Closer'. In maart verscheen Kate Moss al in een aflevering van Absolutely Fabulous, gemaakt ten voordele van de liefdadigheidsactie Sport Relief. Ze acteerde aan de zijde van modeontwerpster Stella McCartney en model David Gandy. Jennifer Saunders, die niet alleen de rol van de flamboyante Eddy in de Britse serie op zich neemt maar ook het script schrijft, was erg enthousiast over de acteercapaciteiten van Moss. Daarom wil ze het supermodel een rolletje aanbieden in haar nieuwe film, die de vriendinnen Patsy en Edina naar de Franse Rivièra brengt. Kate Moss liet positieve indruk na op de Ab Fab cast Aan Closer Magazine vertelde Saunders dat het Britse supermodel een erg positieve indruk naliet op de cast. "Kate kon zo goed opschieten met het team. We zouden graag opnieuw met haar werken", stond te lezen in het interview. "Momenteel ben ik het script van de film aan het schrijven, dus bekijk ik de plaatsen. Ze gedroeg zich zo vriendelijk en ze was zo'n lieve persoon. Er was geen nonsens. We hebben nog al met Kate samengewerkt en ze was echt fantastisch. Het was dus leuk om opnieuw met haar te werken. Eerlijk, ze is waarschijnlijk de minst gemaakte persoon die we ooit in de serie verwelkomd hebben. Ik denk dat het komt omdat ze niet zo dwangmatig met haar uiterlijk omgaat als sommige anderen. Ze gooide zich gewoon en dat was geweldig."(JK)