Volgens een jeugdvriendin, Jessica Hay, zou Kate Middleton zwanger zijn. Het zoveelste zwangerschapsgerucht of is er dit keer wat meer aan de hand?

Het aantal keren dat Kate Middleton dit jaar, volgens de geruchten, al zwanger zou zijn geweest is niet meer op één hand te tellen. Maar dit keer komt het gerucht van een 'dichte' bron van Kate en William, die met naam wordt genoemd (meestal zijn het anonieme 'insiders'). Een goede jeugdvriendin van Kate Middleton, Jessica Hay, heeft namelijk aan het Australische tijdschrift 'New Idea' gezegd dat Kate Middleton in verwachting is en het nieuws heel binnenkort officieel zal bekendmaken.

Geen anonieme insider

Dit keer geen anonieme vriend(in) of kennis van het koppel, maar een jeugdvriendin die met naam en toenaam in een tijdschrift verschijnt. "Ze willen het nieuws aankondigen in December. William en Kate zijn willen graag een familie starten", zegt Hay tegen het Australische tijdschrift.

Maar wie is Jessica Hay en is ze wel een betrouwbare bron? In 2010 beweerde Hay dat Kate haar over haar verloving met William als eerste vertelde en dat via de telefoon. Een jaar later nam Hay ontslag om zich ten volle te kunnen concentreren op het verkopen van verhalen over haar jeugdjaren met Kate Middleton.

Het verhaal van de zwangerschap wordt dus al zeer twijfelachtig als we even gaan kijken naar het verleden en de achtergrond van Jessica Hay. Zou Kate iemand in vertrouwen nemen die sensatieverhalen doorgeeft aan de media om een inkomen te genereren? Hm. (LVR)

Volgens een jeugdvriendin, Jessica Hay, zou Kate Middleton zwanger zijn. Het zoveelste zwangerschapsgerucht of is er dit keer wat meer aan de hand? Het aantal keren dat Kate Middleton dit jaar, volgens de geruchten, al zwanger zou zijn geweest is niet meer op één hand te tellen. Maar dit keer komt het gerucht van een 'dichte' bron van Kate en William, die met naam wordt genoemd (meestal zijn het anonieme 'insiders'). Een goede jeugdvriendin van Kate Middleton, Jessica Hay, heeft namelijk aan het Australische tijdschrift 'New Idea' gezegd dat Kate Middleton in verwachting is en het nieuws heel binnenkort officieel zal bekendmaken. Geen anonieme insider Dit keer geen anonieme vriend(in) of kennis van het koppel, maar een jeugdvriendin die met naam en toenaam in een tijdschrift verschijnt. "Ze willen het nieuws aankondigen in December. William en Kate zijn willen graag een familie starten", zegt Hay tegen het Australische tijdschrift. Maar wie is Jessica Hay en is ze wel een betrouwbare bron? In 2010 beweerde Hay dat Kate haar over haar verloving met William als eerste vertelde en dat via de telefoon. Een jaar later nam Hay ontslag om zich ten volle te kunnen concentreren op het verkopen van verhalen over haar jeugdjaren met Kate Middleton. Het verhaal van de zwangerschap wordt dus al zeer twijfelachtig als we even gaan kijken naar het verleden en de achtergrond van Jessica Hay. Zou Kate iemand in vertrouwen nemen die sensatieverhalen doorgeeft aan de media om een inkomen te genereren? Hm. (LVR)