Om zichzelf opnieuw in de kijker te plaatsen na haar vertrek bij Jimmy Choo stuurt Tamara Mellon een reclamevideo de wereld in. De hoofdrol van de kortfilm is weggelegd voor Karlie Kloss en de regie was in handen van Rie Rasmussen.

Geen catwalk voor Tamara Mellons eigen prêt-à-porter merk. Mellon is het beu dat je als klant telkens maanden moet wachten tot de kleren die getoond worden tijdens catwalk shows in de winkels landen. Ze pakt daarom uit met een 'koop nu, draag nu' verkoopfilosofie. De kleren van Mellon worden meteen na de voorstelling ervan naar winkels verscheept.

Mellon nam de Deense regisseuse Rie Rasmussen onder de arm voor een prikkelende campagnevideo en Karlie Kloss mocht in de huid kruipen van een heuse femme fatale in 'High Heels & Sharp Knives'. Bekijk hieronder de video met de verrassende twist. (LP)

Om zichzelf opnieuw in de kijker te plaatsen na haar vertrek bij Jimmy Choo stuurt Tamara Mellon een reclamevideo de wereld in. De hoofdrol van de kortfilm is weggelegd voor Karlie Kloss en de regie was in handen van Rie Rasmussen. Geen catwalk voor Tamara Mellons eigen prêt-à-porter merk. Mellon is het beu dat je als klant telkens maanden moet wachten tot de kleren die getoond worden tijdens catwalk shows in de winkels landen. Ze pakt daarom uit met een 'koop nu, draag nu' verkoopfilosofie. De kleren van Mellon worden meteen na de voorstelling ervan naar winkels verscheept. Mellon nam de Deense regisseuse Rie Rasmussen onder de arm voor een prikkelende campagnevideo en Karlie Kloss mocht in de huid kruipen van een heuse femme fatale in 'High Heels & Sharp Knives'. Bekijk hieronder de video met de verrassende twist. (LP)