'Price tag'-zangeres Jessie J heeft haar haren afgeschoren voor het goede doel. Tijdens de live show van Comic Relief op de BBC toonde ze haar nieuwe kapsel aan de wereld.

De haren van zangeres Jessie J sneuvelden voor het goede doel. De zangeres omschreef het gevoel van geen haar hebben als 'het raarste gevoel ooit', maar de zangeres staat bijzonder goed met dit kapsel.

Ze toonde haar nieuwe coupe voor het eerst tijdens de liveshow van Comic Relief en bleef de mensen herhaaldelijk vragen om geld te blijven storten voor het goede doel. Jessie J, die haar zwarte bob inruilde voor een kaal kopje, legde eerder op de avond uit waarom ze deze actie juist ondernam. "Het programma van Comic Relief werd opgezet op de dag dat ik geboren ben. Bovendien wou ik de mensen wakkerschudden en iets doen dat langer dan vijf minuten bij de mensen zou blijven hangen", aldus Jessie J tijdens de liveshow.

Nadat ze het podium had verlaten bedankte ze haar fans om Twitter: "I am soooo thankful to everyone who has donated @rednoseday and supported me tonight! My heart is filled with happiness! Lets make a change! X"

Jessie J scheerde niet enkel haar haren af om mensen aan te zetten geld te doneren, maar ze ging ook op bezoek bij enkele projecten die Comic Relief steunt. (LVR)

'Price tag'-zangeres Jessie J heeft haar haren afgeschoren voor het goede doel. Tijdens de live show van Comic Relief op de BBC toonde ze haar nieuwe kapsel aan de wereld. De haren van zangeres Jessie J sneuvelden voor het goede doel. De zangeres omschreef het gevoel van geen haar hebben als 'het raarste gevoel ooit', maar de zangeres staat bijzonder goed met dit kapsel. Ze toonde haar nieuwe coupe voor het eerst tijdens de liveshow van Comic Relief en bleef de mensen herhaaldelijk vragen om geld te blijven storten voor het goede doel. Jessie J, die haar zwarte bob inruilde voor een kaal kopje, legde eerder op de avond uit waarom ze deze actie juist ondernam. "Het programma van Comic Relief werd opgezet op de dag dat ik geboren ben. Bovendien wou ik de mensen wakkerschudden en iets doen dat langer dan vijf minuten bij de mensen zou blijven hangen", aldus Jessie J tijdens de liveshow. Nadat ze het podium had verlaten bedankte ze haar fans om Twitter: "I am soooo thankful to everyone who has donated @rednoseday and supported me tonight! My heart is filled with happiness! Lets make a change! X" Jessie J scheerde niet enkel haar haren af om mensen aan te zetten geld te doneren, maar ze ging ook op bezoek bij enkele projecten die Comic Relief steunt. (LVR)