De actrice is in verwachting van haar tweede kindje. Binnenkort krijgt dochter Olive er een broertje of zusje bij. Het nieuws werd bevestigd aan US Weekly.

Een dik jaar geleden beviel Drew Barrymore van een eerste dochter, Olive. Nu, 13 maanden later, is de actrice, die getrouwd is met Will Kopelman, opnieuw zwanger. Het koppel verwacht een broertje of zusje voor de kleine Olive.

De zwangerschapsgeruchten hingen al een tijdje in de lucht en toen de actrice over het weekend in een losse jurk op een gala-avond verscheen, was het hek helemaal van de dam. Om de geruchten een stapje voor te zijn heeft het koppel het nieuws intussen bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. (LVR)

De actrice is in verwachting van haar tweede kindje. Binnenkort krijgt dochter Olive er een broertje of zusje bij. Het nieuws werd bevestigd aan US Weekly. Een dik jaar geleden beviel Drew Barrymore van een eerste dochter, Olive. Nu, 13 maanden later, is de actrice, die getrouwd is met Will Kopelman, opnieuw zwanger. Het koppel verwacht een broertje of zusje voor de kleine Olive. De zwangerschapsgeruchten hingen al een tijdje in de lucht en toen de actrice over het weekend in een losse jurk op een gala-avond verscheen, was het hek helemaal van de dam. Om de geruchten een stapje voor te zijn heeft het koppel het nieuws intussen bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly. (LVR)