Op dinsdag werd in Londen het officiële lanceringsfeestje van de River Island-collectie van Rihanna gehouden. Topmodel én goeie vriendin Cara Delevingne mocht niet ontbreken.

Enkele weken geleden kregen we al de collectiebeelden van de laatste samenwerking te zien. Maar vanaf morgen zijn de items te verkrijgen in de River Island-winkels, bij ons in Antwerpen. De collectie telt crop tops, rokken met een hoge split en stoere basketbalshirts. De kleurenpalet bevat donkerrood (oxblood), grijs en camouflageprints.

Het Britse model droeg een gele, oversized t-shirt uit de collectie met een 'G4Life'-opdruk voor het lanceringsevent in The Dorchester Hotel. Ze poseerde voor de fotografen, samen met Rihanna, op haar gebruikelijke, expressieve manier. Na de presentatie trokken beide dames de nacht in om een stevig feestje te bouwen. (AB)

Op dinsdag werd in Londen het officiële lanceringsfeestje van de River Island-collectie van Rihanna gehouden. Topmodel én goeie vriendin Cara Delevingne mocht niet ontbreken.Enkele weken geleden kregen we al de collectiebeelden van de laatste samenwerking te zien. Maar vanaf morgen zijn de items te verkrijgen in de River Island-winkels, bij ons in Antwerpen. De collectie telt crop tops, rokken met een hoge split en stoere basketbalshirts. De kleurenpalet bevat donkerrood (oxblood), grijs en camouflageprints.Het Britse model droeg een gele, oversized t-shirt uit de collectie met een 'G4Life'-opdruk voor het lanceringsevent in The Dorchester Hotel. Ze poseerde voor de fotografen, samen met Rihanna, op haar gebruikelijke, expressieve manier. Na de presentatie trokken beide dames de nacht in om een stevig feestje te bouwen. (AB)