De Britse topmodellen Kate Moss, Lily Cole, Naomi Campell en Georgia May Jagger sluiten mee de Olympische Spelen in Londen af. Tijdens de slotceremonie van de Spelen showen deze modellen kleding van ontwerpers uit hun thuisland. Hiervoor krijgen ze welgeteld 1 Britse pond. Dat meldt de Telegraph.

Tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen, die de naam "A Symphony of British Music" meekreeg, zullen enkele Britse topmodellen, waaronder Kate Moss, Lily Cole, Georgia May Jagger en Naomi Campell, defileren op de catwalk in outfits van uitsluitend Britse ontwerpers. Zo zouden er onder anderen ontwerpen gedragen worden van Alexander McQueen, Stella McCartney en Vivienne Westwood. Voor de achtergrondmuziek van het defilé werd ook gekozen voor een Brits artiest: David Bowie. De modellen paraderen op de tonen van 'Fashion' en 'Rebel Rebel'.

Voor hun verschijning op de catwalk krijgen deze modellen geen duizelingwekkend hoog salaris, maar moeten ze zich tevreden stellen met één symbolische pond. Normaalgezien vragen deze topmodellen een groot bedrag voor het meelopen in een defilé en het is dan ook verbazend dat ze voor dit Olympische spektakel, dat vele miljoenen dollars zal kosten, willen deelnemen aan de slotshow voor één pond. Wie had verwacht dat het aannemen van topmodellen als Moss en Campell evenveel zou kosten als een pakje kauwgom?

De Olympische slotceremonie

De catwalk is maar een klein onderdeel van het finale slotspektakel van de Olympische Spelen in Londen. Er zullen ook optredens zijn van George Michael, Queen, One Direction, Tinie Tempah en meer Brits talent. Daarnaast verschijnen ook Jessie J en Russel Brand op het podium. (LVR)

De Britse topmodellen Kate Moss, Lily Cole, Naomi Campell en Georgia May Jagger sluiten mee de Olympische Spelen in Londen af. Tijdens de slotceremonie van de Spelen showen deze modellen kleding van ontwerpers uit hun thuisland. Hiervoor krijgen ze welgeteld 1 Britse pond. Dat meldt de Telegraph. Tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen, die de naam "A Symphony of British Music" meekreeg, zullen enkele Britse topmodellen, waaronder Kate Moss, Lily Cole, Georgia May Jagger en Naomi Campell, defileren op de catwalk in outfits van uitsluitend Britse ontwerpers. Zo zouden er onder anderen ontwerpen gedragen worden van Alexander McQueen, Stella McCartney en Vivienne Westwood. Voor de achtergrondmuziek van het defilé werd ook gekozen voor een Brits artiest: David Bowie. De modellen paraderen op de tonen van 'Fashion' en 'Rebel Rebel'.Voor hun verschijning op de catwalk krijgen deze modellen geen duizelingwekkend hoog salaris, maar moeten ze zich tevreden stellen met één symbolische pond. Normaalgezien vragen deze topmodellen een groot bedrag voor het meelopen in een defilé en het is dan ook verbazend dat ze voor dit Olympische spektakel, dat vele miljoenen dollars zal kosten, willen deelnemen aan de slotshow voor één pond. Wie had verwacht dat het aannemen van topmodellen als Moss en Campell evenveel zou kosten als een pakje kauwgom? De Olympische slotceremonie De catwalk is maar een klein onderdeel van het finale slotspektakel van de Olympische Spelen in Londen. Er zullen ook optredens zijn van George Michael, Queen, One Direction, Tinie Tempah en meer Brits talent. Daarnaast verschijnen ook Jessie J en Russel Brand op het podium. (LVR)