Het volumineuze, krullerige kapsel van Beyonce is niet meer. Gisterenavond plaatste ze enkele foto's op Instagram waarop de Amerikaanse zangeres te zien is met een frisse 'pixie cut'.

Een enorme verrassing voor haar fans, want de wapperende haren waren naast een 'killer'-lijf en haar schitterende stem het handelsmerk van Beyonce. Tijdens haar laatste 'Mrs. Carter Show World Tour'-tournee werden de ventilatoren bovengehaald om haar jurken én haar weelderige lokken volledig tot hun recht te laten komen.

Of haar man, rapper en producer Jay-Z, tevreden is met deze korte coupe is nog maar de vraag. Voorlopig moet hij het dus stellen met de schattige krulletjes van dochterlief Blue Ivy. (AB)

Het volumineuze, krullerige kapsel van Beyonce is niet meer. Gisterenavond plaatste ze enkele foto's op Instagram waarop de Amerikaanse zangeres te zien is met een frisse 'pixie cut'.Een enorme verrassing voor haar fans, want de wapperende haren waren naast een 'killer'-lijf en haar schitterende stem het handelsmerk van Beyonce. Tijdens haar laatste 'Mrs. Carter Show World Tour'-tournee werden de ventilatoren bovengehaald om haar jurken én haar weelderige lokken volledig tot hun recht te laten komen.Of haar man, rapper en producer Jay-Z, tevreden is met deze korte coupe is nog maar de vraag. Voorlopig moet hij het dus stellen met de schattige krulletjes van dochterlief Blue Ivy. (AB)