Vorig jaar introduceerde Xandres Costum'elle, de eerste demi-couturecollectie voor vrouwen, bestaande uit scherp gesneden maatpakken om de powerwoman in jezelf los te kunnen laten. Zoals het een maatpak betaamt kan je de snit, de stof, de kleur en de afwerking van de Costum'elle broekpakken volledig zelf kiezen en logischerwijs is het initiatief een enorm succes.

Vandaag wil Xandres ook tegemoet komen aan vrouwen die enkel figuurlijk de broek willen dragen. De Costum'elle reeks wordt uitgebreid met The Dress, een zakelijke maar elegante jurk in verschillende lengtes en snits, gebaseerd op de kracht van The Little Black Dress.

Xandres
© Xandres

De belangrijkste eigenschap van de LBD is -in tegenstelling tot wat de naam je durft wijs te maken - niet de kleur, maar de veelzijdigheid. Een LBD is dat ene jurkje dat je ieder moment uit de kast kan halen en waar je je ongelofelijk goed in voelt, zij het op een cocktailparty, zij het tijdens een zakelijke meeting. Het is je veilige cocon en je "Look at me" outfit tegelijk, je energieboost en je rustgever. Het is niet voor niets dat modebladen ieder seizoen in herhaling vallen door te hameren op het belang van de aanwezigheid van dit kledingstuk in je garderobe.

Xandres speelt hier vlot op in met The Dress, een jurk met een tijdloze snit die naar believen fitted of loose op je lijf gemaakt wordt en waarvan je zelf de kleur, de halsuitsnijding en de lengte van de rok en mouwen kan bepalen zodat je je zeker op je best kan voelen. Zeg nu zelf: zo'n initiatief is pas écht een eigen hashtag waard.

Surf vanaf 25 maart naar www.xandres.com/costumelle

Vorig jaar introduceerde Xandres Costum'elle, de eerste demi-couturecollectie voor vrouwen, bestaande uit scherp gesneden maatpakken om de powerwoman in jezelf los te kunnen laten. Zoals het een maatpak betaamt kan je de snit, de stof, de kleur en de afwerking van de Costum'elle broekpakken volledig zelf kiezen en logischerwijs is het initiatief een enorm succes. Vandaag wil Xandres ook tegemoet komen aan vrouwen die enkel figuurlijk de broek willen dragen. De Costum'elle reeks wordt uitgebreid met The Dress, een zakelijke maar elegante jurk in verschillende lengtes en snits, gebaseerd op de kracht van The Little Black Dress.Xandres speelt hier vlot op in met The Dress, een jurk met een tijdloze snit die naar believen fitted of loose op je lijf gemaakt wordt en waarvan je zelf de kleur, de halsuitsnijding en de lengte van de rok en mouwen kan bepalen zodat je je zeker op je best kan voelen. Zeg nu zelf: zo'n initiatief is pas écht een eigen hashtag waard.