Nu de winkels gesloten zijn en we niet zeker weten wanneer ze ons terug mogen ontvangen, zijn er heel wat oproepen om lokaal te shoppen. Ook werden er al verschillende open brieven en petities vanuit de modesector de wereld ingestuurd. Flanders DC maakt daarom een lijst van alle Belgische webshops en alternatieve manieren van online shoppen van Belgische creatieve ondernemers en merken. Het is een van hun steuninitiatieven in deze moeilijke tijden.

Ik Koop Belgisch

Naast mode en design, verzamelde Flanders DC ook adresjes waar je via online kanalen literatuur, beeldende kunst, fotografie, grafische vormgeving en podiumkunsten kunt vinden.

De lijst is al behoorlijk lang en wordt continu aangevuld. Ben je zelf zo'n Belgische creatieve ondernemer en sta je nog niet in de lijst? Neem dan contact op met Flanders DC en vertel hen via welk online platform ze je kunnen vinden.

Surf naar Flandersdc.be voor de lijst van Belgische modemerken en winkels waar je online terecht kunt tijdens de coronacrisis.

Nu de winkels gesloten zijn en we niet zeker weten wanneer ze ons terug mogen ontvangen, zijn er heel wat oproepen om lokaal te shoppen. Ook werden er al verschillende open brieven en petities vanuit de modesector de wereld ingestuurd. Flanders DC maakt daarom een lijst van alle Belgische webshops en alternatieve manieren van online shoppen van Belgische creatieve ondernemers en merken. Het is een van hun steuninitiatieven in deze moeilijke tijden. Naast mode en design, verzamelde Flanders DC ook adresjes waar je via online kanalen literatuur, beeldende kunst, fotografie, grafische vormgeving en podiumkunsten kunt vinden. De lijst is al behoorlijk lang en wordt continu aangevuld. Ben je zelf zo'n Belgische creatieve ondernemer en sta je nog niet in de lijst? Neem dan contact op met Flanders DC en vertel hen via welk online platform ze je kunnen vinden.