Tweedehands webwinkel voor topstukken

Anne en Lieve Hayen openen tweedehands webwinkel voor ‘vergeten topstukken’.

Anne en Lieve Hayen, dochters van Nederlandse modekoningin Kiki Niesten, openen ‘Winkeldochters‘ een tweedehands webwinkel voor ‘vergeten topstukken’.

Uitpuilende kledingskasten vol mooie dingen die nooit gedragen worden: de klanten van Kiki Niesten Maastricht weten vaak geen blijf meer met al hun ongedragen merkkledij. En zo zijn de zussen op het idee van een tweedehands webwinkel gekomen. Iedereen die een topstuk in zijn kast heeft hangen mag het opsturen, de winkeldochters oordelen of het in hun winkel past en de inbrenger wordt vergoed.

Alle merken zijn welkom. De items moeten enkel van hoogstaande kwaliteit zijn en er als nieuw uitzien, andere criteria zijn er niet. In hun startcollectie vindt u dingen van onder andere Prada, Lanvin, Alexander McQueen, Comme des Garçons en Vivienne Westwood.

Voor de vergoeding zijn er twee mogelijkheden: u kan kiezen voor een waardebon bij Kiki Niesten Maastricht voor 75% van de verkoopprijs, of 50% van de verkoopprijs in contanten. Online winkelen kan vanaf half december, een precieze datum wordt nog bekend gemaakt op de website van de Winkeldochters. U kan wel alvast meedoen aan een wedstrijd om een uurtje online shoppen voor de officiële opening van de winkel te winnen.

Hanne Vandevoorde

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content