Onder meer Adriana Lima, Daphne Groeneveld, Georgia May Jagger en Lindsay Wixson dansen op de tonen van "Hand Clapping Song' van The Meters.

Normaalgezien zien we topmodel Adriana Lima in niemendalletjes voor Victoria's Secret, maar ook met wat meer kleren, hier voor Miu Miu, aan ziet het model er nog steeds even adembenemend uit. Samen met een hele reeks andere supermodellen, Georgia May Jagger, Katlin Aas, Emily Di Donato, Daphne Groeneveld, Marina Nery, Hind Sahli en Lindsay Wixson, toont ze de nieuwe collectie van het Italiaanse merk. Om de verschillende modellen makkelijk uit elkaar te houden, hebben ze zelfs grote naamkaartjes gekregen om de kijker niet te verwarren. Het filmpje oogt erg jaren 50 met de muziek, kleren en bewegingen. Wat Miu Miu bracht op de catwalk, wordt in dit filmpje perfect vertaald naar de consument.

Het is niet de eerste keer dat Adriana Lima samenwerkt met Miu Miu. Zo poseerde ze ook al voor de lentecampagne van het label samen met Doutzen Kroes, een andere Victoria's Secret Angel. (LVR)

Onder meer Adriana Lima, Daphne Groeneveld, Georgia May Jagger en Lindsay Wixson dansen op de tonen van "Hand Clapping Song' van The Meters. Normaalgezien zien we topmodel Adriana Lima in niemendalletjes voor Victoria's Secret, maar ook met wat meer kleren, hier voor Miu Miu, aan ziet het model er nog steeds even adembenemend uit. Samen met een hele reeks andere supermodellen, Georgia May Jagger, Katlin Aas, Emily Di Donato, Daphne Groeneveld, Marina Nery, Hind Sahli en Lindsay Wixson, toont ze de nieuwe collectie van het Italiaanse merk. Om de verschillende modellen makkelijk uit elkaar te houden, hebben ze zelfs grote naamkaartjes gekregen om de kijker niet te verwarren. Het filmpje oogt erg jaren 50 met de muziek, kleren en bewegingen. Wat Miu Miu bracht op de catwalk, wordt in dit filmpje perfect vertaald naar de consument. Het is niet de eerste keer dat Adriana Lima samenwerkt met Miu Miu. Zo poseerde ze ook al voor de lentecampagne van het label samen met Doutzen Kroes, een andere Victoria's Secret Angel. (LVR)