Celebs staan niet alleen gekend om hun stijlvolle outfits en rode loper-looks. Ook hun minder succesvolle vestimentaire keuzes worden vaak uitgebreid besproken. Sommige blunders kunnen eenvoudig opgelost door, nu ja, gewoon ondergoed te dragen, maar anderen zijn nu eenmaal niet zo eenvoudig op te lossen. Met deze tips kan jij je alvast beter wapenen tegen de meest voorkomende outfitblunders.

Nip slip

Dit kan heel eenvoudig opgelost worden door een goede bh te dragen. Als je voor een speciale gelegenheid toch zonder bh op stap moet, investeer dan in goed textieltape die ook op je huid geplakt mag worden om zo alles op zijn plaats te houden. In tijden van felle flitsen op een smartphone en facebook kan je niet voorzichtig genoeg zijn.

Deodorant-vlekken

Breng de deodorant aan voor je je kledij aandoet en geef het enkele seconden tijd om in te trekken. Als je je snel op het werk wilt opfrissen, gebruik dan een vochtig doekje. Het zal beter zijn werk doen om vervelende geurtjes weg te werken en het laat geen witte strepen achter.

Doorzichtige stofjes

Als bepaalde blousjes of vestjes beginnen te verslijten, kunnen ze in fel licht iets teveel blootgeven, zeker tijdens het werk kan dat heel gênant zijn. Draag een extra topje of een vleeskleurig onderstuk onder je kledij of - nog beter - investeer in een kleermaker of een nieuwe garderobe.

Side boob

Vooral vrouwen die vaak een extravagante designerjurk moeten aantrekken, zullen met dit soort probleem te maken krijgen. Ook hier is dubbelzijdige plakband de oplossing. (RDM)

Celebs staan niet alleen gekend om hun stijlvolle outfits en rode loper-looks. Ook hun minder succesvolle vestimentaire keuzes worden vaak uitgebreid besproken. Sommige blunders kunnen eenvoudig opgelost door, nu ja, gewoon ondergoed te dragen, maar anderen zijn nu eenmaal niet zo eenvoudig op te lossen. Met deze tips kan jij je alvast beter wapenen tegen de meest voorkomende outfitblunders. Nip slip Dit kan heel eenvoudig opgelost worden door een goede bh te dragen. Als je voor een speciale gelegenheid toch zonder bh op stap moet, investeer dan in goed textieltape die ook op je huid geplakt mag worden om zo alles op zijn plaats te houden. In tijden van felle flitsen op een smartphone en facebook kan je niet voorzichtig genoeg zijn. Deodorant-vlekken Breng de deodorant aan voor je je kledij aandoet en geef het enkele seconden tijd om in te trekken. Als je je snel op het werk wilt opfrissen, gebruik dan een vochtig doekje. Het zal beter zijn werk doen om vervelende geurtjes weg te werken en het laat geen witte strepen achter. Doorzichtige stofjes Als bepaalde blousjes of vestjes beginnen te verslijten, kunnen ze in fel licht iets teveel blootgeven, zeker tijdens het werk kan dat heel gênant zijn. Draag een extra topje of een vleeskleurig onderstuk onder je kledij of - nog beter - investeer in een kleermaker of een nieuwe garderobe. Side boob Vooral vrouwen die vaak een extravagante designerjurk moeten aantrekken, zullen met dit soort probleem te maken krijgen. Ook hier is dubbelzijdige plakband de oplossing. (RDM)