"Back to basics" is de gouden regel dit najaar en wat is er tijdelozer dan een wikkeljurk? De Amerikaans-Belgische ontwerpster Diane Von Furstenberg creÃ"erde ze voor het eerst in 1974. De ultravrouwelijke én comfortabele jurk - want zonder knopen of ritsen- bleek een blijver en viert nu dus al haar vijfendertigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan geeft de bedenkster zes modellen uit de jaren '70 opnieuw uit. De collectie "Diane Von Furstenberg Vintage" bevat daarnaast ook trapezejurken en tunieken met luipaard -of grafittiprint. Onmisbaar voor wie een retro-touch aan haar wintergarderobe wil toevoegen.

Diane Von Furstenberg heeft in BelgiÃ"boetieks in Brussel, Antwerpen en Knokke. De vintage-collectie is ook via de online shop verkrijgbaar.

Ann Heylens.

Bekijk de volledige najaarscollectie van Diane Von Furstenberg op Catwalk Weekend.

"Back to basics" is de gouden regel dit najaar en wat is er tijdelozer dan een wikkeljurk? De Amerikaans-Belgische ontwerpster Diane Von Furstenberg creÃ"erde ze voor het eerst in 1974. De ultravrouwelijke én comfortabele jurk - want zonder knopen of ritsen- bleek een blijver en viert nu dus al haar vijfendertigste verjaardag. Naar aanleiding daarvan geeft de bedenkster zes modellen uit de jaren '70 opnieuw uit. De collectie "Diane Von Furstenberg Vintage" bevat daarnaast ook trapezejurken en tunieken met luipaard -of grafittiprint. Onmisbaar voor wie een retro-touch aan haar wintergarderobe wil toevoegen.Diane Von Furstenberg heeft in BelgiÃ"boetieks in Brussel, Antwerpen en Knokke. De vintage-collectie is ook via de online shop verkrijgbaar.Ann Heylens. Bekijk de volledige najaarscollectie van Diane Von Furstenberg op Catwalk Weekend.