1. De klassieke winterjas

Een absolute must-have tijdens het winterseizoen is een degelijke, en vooral warme, jas. De klassieke jas, net boven de knieën, is makkelijk combineerbaar met zowel een jurk, rok als broek. Voor de winter is het aangeraden om een donkere of zachte kleur te kiezen, dit gaat namelijk met al je outfits.

2. Een dikke, warme trui

Onmisbaar in je garderobe deze winter is de trui. Onder de winterjas draag je een dikke trui en wol of synthetisch materiaal. Met truien kan je alle kanten uit en je kan het zo gek niet bedenken: elke print of kleur kan je wel combineren met een onderstuk. In de collectie van Isabel Marant voor H&M, die uitkomt op 14 november, kan je onder meer enkele leuke truien scoren.

3. Enkellaarsjes met pit

Een van de redenen waarom we toch wel een beetje gek zijn op de winter is omdat we dan steevast onze enkellaarsjes en laarzen kunnen dragen. Beide zijn ideaal te combineren met rok of jurk. Klassiekers onder de enkelaarsjes zijn uiteraard die in het bruin, die tegenwoordig steeds vaker versierd worden met allerlei details. Zo worden er sterretjes, steentjes, of stof aan toegevoegd. Of je het nu graag ziet of niet, de klassieke enkelaarsjes blijven ook nog steeds een echte hit.

4. Sjaal en muts

Onmisbaar bij koude wintertemperaturen: sjaal en muts. Ook twee kledingstukken die typisch zijn voor het winterseizoen. Leuk is om te kiezen voor twee kleurrijke exemplaren, wat een origineel contrast vormt met de sobere, vaak donkere, klassieke jas. Ook aangeraden is om muts, sjaal en wanten in dezelfde kleur te kiezen.

5. Dikke panty's met leuke print

De winter is ook het seizoen waarin we niet met blote benen het huis verlaten, maar ze steevast 'induffelen' in warme panty's. Tegenwoordig zijn er panty's verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren, diktes en met allerlei prints. Je kan er een leuke spelletje van maken om je kousen te laten 'matchen' met je outfit, of net heel erg te laten contrasteren. It's up to you!

Laura Van Roey

1. De klassieke winterjas Een absolute must-have tijdens het winterseizoen is een degelijke, en vooral warme, jas. De klassieke jas, net boven de knieën, is makkelijk combineerbaar met zowel een jurk, rok als broek. Voor de winter is het aangeraden om een donkere of zachte kleur te kiezen, dit gaat namelijk met al je outfits. 2. Een dikke, warme trui Onmisbaar in je garderobe deze winter is de trui. Onder de winterjas draag je een dikke trui en wol of synthetisch materiaal. Met truien kan je alle kanten uit en je kan het zo gek niet bedenken: elke print of kleur kan je wel combineren met een onderstuk. In de collectie van Isabel Marant voor H&M, die uitkomt op 14 november, kan je onder meer enkele leuke truien scoren. 3. Enkellaarsjes met pit Een van de redenen waarom we toch wel een beetje gek zijn op de winter is omdat we dan steevast onze enkellaarsjes en laarzen kunnen dragen. Beide zijn ideaal te combineren met rok of jurk. Klassiekers onder de enkelaarsjes zijn uiteraard die in het bruin, die tegenwoordig steeds vaker versierd worden met allerlei details. Zo worden er sterretjes, steentjes, of stof aan toegevoegd. Of je het nu graag ziet of niet, de klassieke enkelaarsjes blijven ook nog steeds een echte hit. 4. Sjaal en muts Onmisbaar bij koude wintertemperaturen: sjaal en muts. Ook twee kledingstukken die typisch zijn voor het winterseizoen. Leuk is om te kiezen voor twee kleurrijke exemplaren, wat een origineel contrast vormt met de sobere, vaak donkere, klassieke jas. Ook aangeraden is om muts, sjaal en wanten in dezelfde kleur te kiezen. 5. Dikke panty's met leuke print De winter is ook het seizoen waarin we niet met blote benen het huis verlaten, maar ze steevast 'induffelen' in warme panty's. Tegenwoordig zijn er panty's verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren, diktes en met allerlei prints. Je kan er een leuke spelletje van maken om je kousen te laten 'matchen' met je outfit, of net heel erg te laten contrasteren. It's up to you!Laura Van Roey