Zwart-witbeelden van de bandleden van The xx, genomen door fotograaf Willy Vandeperre, sieren de Instagrampagina van ontwerper Raf Simons. De cryptische boodschap 'coming soon' duidt op een samenwerking, maar wat die precies zal inhouden wordt nog niet verklapt. De bandleden dragen een zwarte rolkraagtrui of blazer met een pin met het X-symbool. De band viert dit jaar de tiende verjaardag van hun debuutalbum 'xx'. Trakteren ze zichzelf op een modieuze verjaardagstenue?

Ook System Magazine wordt vermeld op het Instagramprofiel van Simons. Het nieuws zal dus hoogstwaarschijnlijk bekend worden gemaakt in de komende editie van het magazine, wat deze week in de rekken ligt.

Raf Simons, die vorig jaar opstapte als creatief directeur bij Calvin Klein, ging in het verleden al samenwerkingen aan met Fred Perry, Asics en Adidas. Een collab met een muziekgroep is geen gekke keuze, gezien zijn welbekende voorliefde voor muziek.

Zwart-witbeelden van de bandleden van The xx, genomen door fotograaf Willy Vandeperre, sieren de Instagrampagina van ontwerper Raf Simons. De cryptische boodschap 'coming soon' duidt op een samenwerking, maar wat die precies zal inhouden wordt nog niet verklapt. De bandleden dragen een zwarte rolkraagtrui of blazer met een pin met het X-symbool. De band viert dit jaar de tiende verjaardag van hun debuutalbum 'xx'. Trakteren ze zichzelf op een modieuze verjaardagstenue?Ook System Magazine wordt vermeld op het Instagramprofiel van Simons. Het nieuws zal dus hoogstwaarschijnlijk bekend worden gemaakt in de komende editie van het magazine, wat deze week in de rekken ligt. Raf Simons, die vorig jaar opstapte als creatief directeur bij Calvin Klein, ging in het verleden al samenwerkingen aan met Fred Perry, Asics en Adidas. Een collab met een muziekgroep is geen gekke keuze, gezien zijn welbekende voorliefde voor muziek.