H&M houdt van vrouwen van alle vormen en maten. Eerder dit jaar werkte H&M al samen met de voluptueuze Beyoncé voor een capsulecollectie en gebruikten ze plus-size mannequins in een van hun Zweedse filialen.

Jennie Runk is een Amerikaans model, ingeschreven bij het modellenbureau Ford, dat expres enkele kilo's bijkwam om een plus-size model te worden. De winkelketen wil met deze campagne voor hun H&M+ Beachwear lijn een positieve boodschap de wereld insturen. In 2011 poseerde plus-size model Tara Lynn nog voor hun 'Big is Beautiful' lijn.

De plus-size collectie van H&M is vorig jaar vernieuwd en kreeg de nieuwe naam H&M + die nu overal ter wereld koop is. De oude collectie voor grotere maten heette 'Big is Beautiful' en was alleen maar verkrijgbaar in de grotere filialen. De volledige collectie is terug te vinden op de website van H&M onder de noemer H&M + en de maten gaan van maat 44 tot maat 54. (AV)

H&M houdt van vrouwen van alle vormen en maten. Eerder dit jaar werkte H&M al samen met de voluptueuze Beyoncé voor een capsulecollectie en gebruikten ze plus-size mannequins in een van hun Zweedse filialen. Jennie Runk is een Amerikaans model, ingeschreven bij het modellenbureau Ford, dat expres enkele kilo's bijkwam om een plus-size model te worden. De winkelketen wil met deze campagne voor hun H&M+ Beachwear lijn een positieve boodschap de wereld insturen. In 2011 poseerde plus-size model Tara Lynn nog voor hun 'Big is Beautiful' lijn. De plus-size collectie van H&M is vorig jaar vernieuwd en kreeg de nieuwe naam H&M + die nu overal ter wereld koop is. De oude collectie voor grotere maten heette 'Big is Beautiful' en was alleen maar verkrijgbaar in de grotere filialen. De volledige collectie is terug te vinden op de website van H&M onder de noemer H&M + en de maten gaan van maat 44 tot maat 54. (AV)