Actrice Sienna Miller verkoopt kleding uit haar persoonlijke garderobe, via een veilingsite voor luxe tweedehandskleding, voor het goede doel. Dat schrijft de Telegraph.

Op de veilingsite hardlyeverwornit.com wordt tweedehands merkkledij verkocht aan een lagere prijs. Onder de pseudoniem 'VIP113' biedt ook actrice Sienna Miller enkele kledingstukken aan, waaronder een jas van Vera Wang, een blouse van Balenciaga en een sjaal van Alexander McQueen. De verschillende items zijn nog in goede staat en sterk verlaagd in prijs. De opbrengst gaat naar het goede doel, meldt The Telegraph.

Sienna verkocht al een tijdje onder deze pseudoniem op de site, maar er is nu pas bekend geraakt wie er achter de 'schuilnaam' schuilt en plots worden de items zeer gegeerd.

De veilingsite is een idee van de Britse Sharon Wolter-Ferguson. Aanvankelijk wou ze gewoon kleding delen onder vrienden, maar de site werd steeds groter en groter. De website heeft ook een VIP-service: je kan anoniem verkopen en de mensen achter de site helpen je wanner je geen tijd hebt om zelf te kleding online te zetten. Ook actrice Kate Bosworth zou al kleding via deze site geveild hebben. (LVR)

Actrice Sienna Miller verkoopt kleding uit haar persoonlijke garderobe, via een veilingsite voor luxe tweedehandskleding, voor het goede doel. Dat schrijft de Telegraph. Op de veilingsite hardlyeverwornit.com wordt tweedehands merkkledij verkocht aan een lagere prijs. Onder de pseudoniem 'VIP113' biedt ook actrice Sienna Miller enkele kledingstukken aan, waaronder een jas van Vera Wang, een blouse van Balenciaga en een sjaal van Alexander McQueen. De verschillende items zijn nog in goede staat en sterk verlaagd in prijs. De opbrengst gaat naar het goede doel, meldt The Telegraph. Sienna verkocht al een tijdje onder deze pseudoniem op de site, maar er is nu pas bekend geraakt wie er achter de 'schuilnaam' schuilt en plots worden de items zeer gegeerd. De veilingsite is een idee van de Britse Sharon Wolter-Ferguson. Aanvankelijk wou ze gewoon kleding delen onder vrienden, maar de site werd steeds groter en groter. De website heeft ook een VIP-service: je kan anoniem verkopen en de mensen achter de site helpen je wanner je geen tijd hebt om zelf te kleding online te zetten. Ook actrice Kate Bosworth zou al kleding via deze site geveild hebben. (LVR)